Egyéb sikereink Friss hírek Kiemelt hírek

Ricsilla Kupa – 1.forduló

Sportszervezetünk edzőinek javaslatára életre hívtunk egy házi bajnokságot Zala megyei csapataink részére annak érdekében, hogy mind a Gyerek (2006/07) mind a Kenguru (2007/08) korosztály számára versenyzési lehetőséget biztosítsunk az országos bajnokságokra való felkészítésre. Ennek előzményeként valamennyi településen (Egervár, Hévíz, Zalalövő, Zalaszentgrót) már augusztus elejétől-közepétől megkezdődtek az edzések.
Az évindító első fordulóban 5 csapat képviseltette magát: Egervár 2006/07, Hévíz 2006/07, Zalalövő 2006/07, Zalaszentgrót 2006 és Zalaszentgrót 2007; valamennyien 2-2 meccset játszottak egymás ellen. A korosztályoknak megfelelő szabályrendszerben lebonyolított mérkőzések nagyszerű alkalmat teremtettek arra, hogy játékosaink mérkőzés szituációban gyakorolhassák az edzéseken tanultakat.
A tornán az edzők szavazatai alapján megválasztották a forduló két legértékesebb játékosát: László Péter Zalalövőről, Soós Barnabás pedig a Hévíz csapatából került díjazásra egy „Forduló Játékosa” feliratos mezzel.
Gratulálunk a csapatoknak és az edzőknek! Folytatás szeptember végén!