Friss hírek Kiemelt hírek

Sikerek a Gyerek Kupa 2. fordulójában

Hétvégén került megrendezésre a Gyerek Kupa 2. fordulója Zalaegerszegen, ahol 3 csapatunk megmérettette magát.

Ricsilla -Hévíz Lányok-Celldömölki Góliátok 107-12 (38-0, 26+6-0+1, 18-6, 19-5)

Ricsilla- Hévíz Lányok: Mészáros Ágota (26), Mayer Rebeka (20), Mikola Fruzsina (13),Molnár-Oravecz Ella (13), Pas Angelika (11), Gyuricza Laura (7), Damina Johanna (5),Józsvai Gréta (5), Balogh Vanessza (4), Porkoláb Anna (2), Varga Karolin (1), Lenner Eliza.

Karatka Lajos,edző:

Az első mérkőzésen ellenfelünk az első bajnoki mérkőzését játszotta. Ennek megfelelően nem tanúsítottak túlzottan nagy ellenállást. Csapatunk remek védekezéssel, és a támadások nagy részében könnyű ziccer dobásokkal, és sok dobott ponttal nyerte meg a Celldömölk elleni mérkőzést.

 

Ricsilla Zalalövő – Ricsilla Egervár-Teskánd 76:13 (23:4, 18+1:3+2, 15:3, 19:1)

Ricsilla Zalalövő: László Péter (21), Bíró Cintia (15), Horváth Hajnalka (12), Kulcsár Mátyás József (10), Szabó Lara (6), Fekete Jázmin (4), Altinger Zsófia (2), Gyarmati Tivadar (2), Cserenkó Martin (2), Pataki Lola (2), Zsohár Tamás, Tornyos Lilla

Novák Nóra, edző:

Gyerek csapatunk a második mérkőzését játszotta a bajnokságban. Az első negyedben lány játékosainknak képességeikhez mért szép játékkal sikerült jelentős előnyt szerezni csapatunk számára, amelyet a második negyedben a fiúk Altinger Zsófival kiegészülve tovább növeltek. A harmadik és negyedik negyed passzokban gazdag szép játéka végül meghozta számunkra a várva várt győzelmet. Nagyon büszke vagyok kosarasaink okos, összeszedett játékára, és gratulálok a pozitív csapatszellemhez! A Ricsilla Egervár-Teskánd csapatának gratulálok a sportszerű küzdelemhez!

 

Ricsilla Egervár-Teskánd: Simon Róbert (3), László Martina (3), Büki Erik (2), Dobos Levente (2), Varga Dániel (2), Bogdán Virág (1), Melles Bence, Böle Jázmin, Kovács Ákos, Miklós Lujza Johanna, Szanyi Vanessza

Pais László, edző:

Gratulálok a csapatunknak, mert megmutattuk mennyit fejlődtünk! Sokkal gyorsabban olvastuk a játék változását, a kért taktikai változtatásokat azonnal alkalmaztuk, s a játék szinte minden elemében javultunk, amit nagy öröm volt látni. Ellenfelünk nagyarányú győzelme teljesen megérdemelt, gratulálunk nekik, általuk pedig képet kaptunk arról, hogy mit változtunk, s hogy miben kell még változnunk.

 

Celldömölki Góliatok- Ricsilla Egervár-Teskánd 29-31  ( 10-5, 6+5-8+1, 5-6, 3-11)

Ricsilla Egervár-Teskánd: Simon Róbert (8), László Martina (7), Büki Erik (6), Varga Dániel (2), Bogdán Virág (2), Melles Bence (2), Böle Jázmin (2), Kovács Ákos (2), Miklós Lujza Johanna, Szanyi Vanessza, Dobos Levente

Pais László, edző:

Ezen a mérkőzésen nem játszottunk a tudásunk szintjén, még is megkaptuk az élettől azt az ajándékot, hogy NYERTÜNK! Talán azért kaptuk, mert edzéseken sokat tettünk érte. Az a dolgunk, hogy őrizzük ezt az ajándékot, vigyázzunk rá, s egyre többször mutassuk meg. Számomra nagyon fontos ember azt mondta: „aki a sikert egyszer átéli, vágyni fog az újabb sikerre”-ebben a szellemben fogunk hétfőtől dolgozni. Gratulálok a játékosaimnak, igazi csapatsiker a Tiétek, élvezzétek ki minden percét. Esztinek külön köszönöm a segítséget, lesz még hogy a vasárnapi búcsún csapatunkat fogják ünnepelni!

 

Ricsilla Héviz Lányok – Ricsilla Zalalövő 39:19 (15:4, 2+3:5+4,14:2, 5:4)

Ricsilla- Hévíz Lányok: Mayer Rebeka (9), Damina Johanna (8), Mészáros Ágota (4), Lenner Eliza (4),Pas Angelika (4), Varga Karolin (4); Mikola Fruzsina (3), Balogh Vanessza (1), Molnár-Oravecz Ella (1),Porkoláb Anna (1), Gyuricza Laura, Józsvai Gréta.

Karatka Lajos, edző:

A második mérkőzésen azzal a RiCsilla Zalalövővel  játszottunk, akiket szervezetünkön belül már jól ismerünk. A 2. meccsünket az elsővel ellentétben a nagyszerű védekezésünkkel nyertük meg.  A védekezésünkhöz társított viszonylag kevesebb pont is elég volt a győzelemhez.

Gratulálok a csapatomnak, és az ellenfeleknek is, különösen a RiCsilla Egervár csapatának, akik az első győzelmüket szerezték és a csoport 3. helyén végeztek!
A RiCsilla-Hévíz lányokkal legközelebb decemberben az „E” csoportban találkozhatunk, célunk innen is a továbbjutás lesz!

Ricsilla Zalalövő: László Péter (9), Horváth Hajnalka (4), Kulcsár Mátyás József (2), Bíró Cintia (2), Altinger Zsófia (2), Szabó Lara, Fekete Jázmin, Cserenkó Martin , Pataki Lola, Zsohár Tamás, Tornyos Lilla, Gyarmati Tivadar.

Novák Nóra, edző:

A második mérkőzést egy nálunk tapasztaltabb csapat, a Ricsilla Héviz Lányok ellen játszottuk. Az ellenfél első negyedben szerzett előnyét a második negyedben csak csökkenteni, de behozni, sajnos nem tudtuk. Játékosainknak a második félidőben sem sikerült ledolgozni a lemaradást, így sok kihagyott kosarat követően, vesztettünk az összeszedettebb játékot játszó ellenfél ellen.

A Ricsilla Héviz Lányok csapatának gratulálok a megérdemelt győzelemhez!