Egyéb sikereink Friss hírek Kiemelt hírek Utolsó eredmények

Csupán 1 pontnyira a csodától…!

 

2017.12.10.-én Zalaegerszegen a RICSILLA Zalalövő ütközött meg a Körmendi Törpördögökkel és a  Zalakarosi Fókákkal. A Zalalövői csapat folytatván a két hete megkezdett menetelését, párját ritkító elánnal vetette bele magát a küzdelembe egy náluk jóval tapasztaltabb ellenféllel szemben.  A végeredmény szépen tükrözi az edzők példás hozzáállását/hozáértését és a csapat elképesztő belső erejét.

 

  1. mérkőzés
Ricsilla Zalalövő – Körmendi Törpördögök/ B 61:62
( 17:19, 8+9:13+3, 12:17, 15:10)
  • Ricsilla Zalalövő: László Péter (27), Altinger Zsófia(12), Gyarmati Tivadar (12), Simon Laura (7), Simon Petra (4), Darvas Amira (1), Szakály Emma (1), Horváth Hanna (1), Ivanik Dominik(1), Szücs Vanda, Völgyi Richárd, Varga Zoltán,

 

  1. mérkőzés
Zalakarosi Fókák – Ricsilla Zalalövő 36:62
(4:24, 12+7:8+6, 2:19, 11:5)
  • Ricsilla Zalalövő: László Péter (32), Gyarmati Tivadar (12), Horváth Hanna(5), Altinger Zsófia (4), Simon Petra (4), Simon Laura (3), Varga Zoltán (1), Szücs Vanda (1), Völgyi Richárd, Darvas Amira, Szakály Emma, Ivanik Dominik

 

Novák Nóra edző értékelte a rangadót:

“A kenguru bajnokság 3. fordulójában egy rendkívül izgalmas végjátékot követően mindössze 1 pont különbséggel kaptunk ki a Körmendi Törpördögök/B csapatától. Bár veszítettünk egy nálunk tapasztaltabb ellenfél ellen, mégis nagy dicséret illeti csapatunkat, hiszen hatalmas lelkesedéssel és minden erejüket belevetve küzdöttek az egész mérkőzés alatt. A következtetéseket levontuk, az edzéseken továbbgyakorlunk. Gratulálok a Körmendi Törpördögöknek a győzelmükhöz!

A második mérkőzésen a Zalakarosi Fókák ellen érződött a fáradság csapatunkon, hiszen az első mérkőzés sokat kivett belőlük. Ennek ellenére nagyon szépen helyt álltak, és lány kosarasaink is megcsillogtathatták tudásukat. A sok bedobott ziccer, a megfelelő védekezés és a szép passzok meghozták csapatunk számára a várva várt győzelmet. Gratulálok a Zalakarosi Fókáknak a sportszerű játékhoz!”