Friss hírek

RICSILLA felkészülési torna 2 Új csapattal !

2018.01.27.-én három csapatunk mérkőzött meg egymással. A szívet melengető küzdelemben a  RICSILLA Egervár, Teskánd és Lenti együttese lépett pályára, melyek közül az utóbbi kettő élete első mérkőzésén, teljesen új felállású csapatként vett részt.

Kiemelten gratulálunk az Egervárnak, aki a torna “seniorja”- ként mindkét új csapat felett diadalmaskodott.

 
Ricsilla felkészülési torna
Zalaegerszeg, Zrínyi Miklós Gimnázium
2018.01.27 10-14.30
Bíró Mészáros Richárd

 

 

Ricsilla Egervár    —    Ricsilla Teskánd
46-35
8-8,14+4-6+2,2-16,18-3)

 

  • RICSILLA Teskánd játékosai: Boronyák Dominik 10,Szőke Máté 8,Süle Rebeka 5, Magyar Dávid 4, Balázsi Fruzsina 3, Zsiga Fanni 2,Gutta Gergő 2,Török Bendegúz 1,Balogh Lilien, Kácsor Milán
  • RICSILLA Egervár játékosai: Szembratovics Ferenc 12, Simon Róbert 11,László Martina 6,Böle Jázmin 6,Németh Luca 5,Büki Erik 2,Miklós Lujza 2,Szembratovics Tamara 2,Melles Bence,Gerencsér Bendegúz,Bogdán Virág,Varga Dániel

 

Edzők Teskánd: Pais László, Marancsics Erika

 

 

Pais László: “Nagyon szépen sikerült a bemutatkozásunk, bátrak, határozottak voltunk, és az eredmény is hízelgő egy rutinos ellenféllel szemben. Technikailag és játékismerettel rendben vagyunk, persze még sok a munka. Nagyon köszönöm Erika néni segítségét a hétköznapokban, és a mérkőzésen is, nagyon jó úton vagyunk!”

 

 

 

 

 

 

 

 

Ricsilla Lenti    —    Ricsilla Teskánd
45-31
8-7,16+2-4+4,11-10,8-6)

 

  • RICSILLA Teskánd játékosai: Szöke Máté 7, Boronyák Dominik 6, Magyar Dávid 6,Balázsi Fruzsina 3, Gutta Gergő 3, Süle Rebeka 3, Balogh Lilien 2, Zsiga Fanni 1,Török Bendegúz,Kácsor Milán
  • Ricsilla Lenti játékosai: Horváth László (14), Ferecskó Máté (13), Horváth Noémi (4), Deák Nóra (4), Tüske Benedek (3), Király Martin (3), Domján Anna (2), Hochschorner Lilla (2), Bellovics Martina Alexandra (-), Viczértes Kornél (-), Halmágyi Zsombor (-), Takács Flórián (-)

 

Edzők:

Teskánd :Pais László,Marancsics Erika

Lenti: Verein Ádám

Verein Ádám: “A mindössze szeptember óta tartó közös edzések eredményeképp csapatom méltón helytállt a Teskánd elleni mérkőzésen. Első, éles, versenyszituációban most bizonyíthattak először.  A kezdeti megilletődés után könnyen felvették a játék ritmusát. A gyakorló mérkőzés során számos új tapasztalattal gyarapodtak mind technikai-, és taktikai szempontból. A siker motiváló hatása nem maradt el, első győzelmünk további kemény, kitartó munkára ösztönöz bennünket. Teskánd csapata sportszerű, szimpatikus játékkal köszöntött minket a RICSILLA közösségben, gratulálunk nekik.”

Pais László: “Tapasztaltunk, fejlődtünk, elfáradtunk. Nagyon várom a bajnoki fordulót, szerintem nagy élmény lesz, addig még egy pár dolgot élesítünk, s nem fogunk csalódást okozni.”

 

Ricsilla Egervár    —    Ricsilla Lenti
62-23
10-6,14+2-5+2,12-2,24-6)

 

  • RICSILLA Egervár játékosai: Simon Róbert 19,Németh Luca 11,László Martina 7,Varga Dániel 6,Gerencsér Bendegúz 4,Büki Erik 4,Miklós Lujza 4,Melles Bence 3,Szembratovics Ferenc 3,Böle Jázmin 1,Szembratovics Tamara,Bogdán Virág,

 

Teskánd :Pais László,Marancsics Erika

Lenti: Verein Ádám

 

PAis László: “Egy kicsit szigorítottunk a játékunkon, ezáltal magabiztosabbá váltunk. Meghatároztuk a feladatokat és végrehajtottuk, köszönjük Csillának és Ricsinek ebben a segítséget, ez a jövő útja, csak egy kicsit lassan megy még éles helyzetben, ezért van nagy szükség az (edző)mérkőzésekre! Megnyertük a tornát amihez gratulálok a csapatnak!”

 

Verein Ádám: “Második mérkőzésünket a tapasztaltabb, nagyobb rutinnal rendelkező Egervár csapatával vívhattuk. Az első negyedben még tartani tudtuk a tempót, köszönhetően az előbbi mérkőzésen szerzett sikerélménynek. A második negyedtől azonban fokozatosan nőtt hátrányunk, mely betudható a mentális és fizikális fáradtságnak. Ezen a mérkőzésen az Egervártól kaptunk egy mintát, melyhez a jövőben fel kell érnünk. Gratulálunk a győztes csapatnak és köszönjük a jó hangulatú mérkőzést.”