Friss hírek Kiemelt hírek

Három játékos a Magyar Válogatott edzőtáborában!

 

 

Nagy megtiszteltetés érte csapatunkat, hiszen Marsai Nikoletta, Megyeri Boglárka és Orbán Szandra is meghívót kapott a felnőtt női futsal válogatott márciusi edzőtáborába. Dombó János frissen kinevezett szövetségi kapitány három napos összetartáson teszteli a női bajnokság legjobbjait, mellyel megkezdődik a felkészülés a 2018 augusztusi  Női EB selejtezőre!

 

 

Dombó János szövetségi kapitányt kérdeztük a részletekről.:

 

RS: Mi az edzőtábor célja?

D.J.: Az edzőtábor célja, hogy felkészüljünk az idei év feladataira a csapatok edzői által javasolt, összesen 26 játékossal.

A napi 1 erőnléti és 2 futsal specifikus edzésen fogok tájékozódni a játékosok felkészültségi állapotáról, valamint lerakjuk az alapokat. Nagy szükség van a felkészülésre, hiszen 2 éve nem volt női futsal válogatott. Ez már a Női EB selejtezőre felkészülés első lépése, amely előreláthatólag az idei év augusztusában kerül megrendezésre.

 

RS: Felkészülési mérkőzésekre is számíthatunk?

D.J.: Felkészülési mérkőzések egyelőre nem lesznek, most csak edzéseket tartunk. A következő megmérettetés május 3-10.-én lesz Oroszországban, ahol a Győzelem Napi Kupán Spanyolország, Lengyelország és Oroszország legjobbjai ellen léphetünk pályára.

 

RS: Mi a véleménye a Ricsilla Futsal csapatáról?

D.J.: Egy rendkívül tehetséges játékosokból álló, harcos és fegyelmezett csapat, néhány kivételes adottságú játékossal. Csak a legjobbakat tudom nyilatkozni róluk.

 

Játékosainknak és a teljes válogatott csapatnak eredményes felkészülést és nagyon sok sikert kívánunk!

 

Képek forrás: http://www.repcelakisport.hu