Friss hírek

Dupla győzelemmel zárt a RICSILLA Lenti!

Országos bajnkság U12 alsó ház 4. forduló

2018 április 14.

Zalaegerszeg, Zrinyi Miklós Gimnázium.

Vezette: Szalai Zsolt, Németh Csaba

MKOSZ Ellenőr: Kiss Atilla

 

 Ricsilla Lenti- Kanizsai Vadmacskák B
71-13
(20-2, 13+4-3+2, 18-2, 12-4)

 

 

  • Ricsilla Lenti: Deák Nóra (21), Kerese Levente Bálint (13), Horváth László (10), Király Martin (8), Hochschorner Lilla (5), Halmágyi Zsombor (4), Ludánszki Ármin (4),  Lenner Gergő (2), Domján Anna (2), Takács Flórián (2), Horváth Noémi (-)

 

Verein Ádám Edző:
Első mérkőzésünket a már jól ismert Kanizsa csapatával vívtuk. Ezen az összecsapáson az elsődleges célunk a vezetés minél hamarabb megszerzése és növelése volt, hogy aztán gyakorolhassuk az elmúlt edzéseken tanultakat. A második félidőben már lehetőség volt a tervezett rotációra, így frissek maradhatunk a közvetlenül készülő második meccsre. Gratulálok a Kanizsa csapatának a lelkes és küzdő játékához.

 

Celldömölki Góliátok – Ricsilla Lenti
26 – 51
(9-14, 6+2 – 14+6, 9-8, 0-9)

 

  • Ricsilla Lenti: Deák Nóra (14), Király Martin (12), Hochschorner Lilla (5),  Lenner Gergő (5), Kerese Levente Bálint (4), Horváth László (3), Ludánszki Ármin (3), Horváth Noémi (2), Halmágyi Zsombor (2), Domján Anna (1), Takács Flórián (-),

 

Verein Ádám Edző:

A délelőtt második összecsapását a számunkra ismeretlen játékerőt képviselő Celldömölk csapatával vívtuk. Nagyon elégedett vagyok a csapatommal, mivel főként ezen a meccsen láttam vissza az előzőekben gyakoroltakat. Játékosaim a támadások során keresték egymást labdával és a passzok nagy része célba is ért. Remélem a jövőben hasonló ütemben tudunk fejlődni egyénileg és csapatszinten egyaránt.
Gratulálok a celldömölkieknek a küzdelmes játékhoz.