Egyéb sikereink Friss hírek Kiemelt hírek

Évzáró majális Szarvason

Május utolsó szombatján került megrendezésre a BÖJTÖS-BAU – RICSILLA-GFF Gyakorló Szarvas U11, U12-es csapataival és a BÖJTÖS-BAU – RICSILLA Hévíz játékosaival szarvasi évzáró ünnepségünk, amelyet ricsillás szokás szerint kőkemény mérkőzésekkel és felhőtlen jókedvvel töltöttünk meg.

 

 

A Petőfi utcai Sportcsarnokban Darida Károly évértékelőjében összegezte az elmúlt másfél év szarvasi „termését”: közel 50 gyermek vett részt rendszeresen az edzéseken és 3 csapat küzdelmeiben, ahol nagyszerű eredményeket értek el a 3. számú – egyik legnagyobb – régióban.

Az U11/A csapat az alapszakaszban egészen a „B” csoportig menetelt, a „B” csapat pedig 8-ból 7-szer hagyhatta el győztesen a pályát.

Az U12-es vegyes csapat is remekül helyt állt az erős mezőnyben, hiszen pozitív mérlegükkel folyamatosan felfelé ívelő formát mutattak.

Ezt követően Mészáros Richárd szakmai igazgató méltatta a szarvasiak eredményeit, az itt folyó szakmai munkát és nem utolsó sorban a szülők és a gyerekek példamutató hozzáállását. Felvázolta a RICSILLA  rövid- és hosszútávú sportkoncepciójának terveit, majd sor kerülhetett  a nap talán legfontosabb eseményére, az „ÉV JÁTÉKOSA 2017/18.” elismerések átadására.

A 2006-os korosztályban ezt a címet  Niedu Roberto és Bíró Csenge, a 2007-es korosztályban pedig Sass Péter és Solymosi Berill érdemelte ki. Ezúton gratulálunk a díjazottaknak és további sikereket kívánunk nekik! 

A díjátadót egy barátságos hangulatú, de rendkívül izgalmas mérkőzés követte, amelyben a hévízi különítményünk kerekedett felül, de a visszavágó sem váratott sokáig magára, hiszen az 5:5 elleni kosárlabda után jöhettek a szabadtéri B33-as mérkőzések. 4 csoportban 4 pályán folytak a küzdelmek a Gyakorló Iskola tornatermében és udvarán. A végső győztes pedig a hosszabbításban diadalmaskodó, Baráth Barna, Magyar Levente, Sass Péter összeállítású trió lett. Gratulálunk valamennyi játékosnak és a felkészítő edzőknek!

A mérkőzések zárultával mindenki nagy örömére a szülők által reggel óta készülő bográcsos is az asztalra kerülhetett a sok egyéb finomság mellett!

A szarvasi kirándulásból természetesen nem maradhatott ki a Holt-Körösben való megmártózás, amely különösen jól esett fáradt játékosainknak és edzőinknek.

 

Szarvas Petőfi u. Sportcsarnok,  2018. május 26. 10:30

Játékvezetők: Gombár Éva, Mészárosné Darida Csilla

 

BÖJTÖS-BAU – RICSILLA-GFF Gyakorló Szarvas vegyes – BÖJTÖS-BAU – RICSILLA Hévíz vegyes
47:63
 (10:9, 8+5 – 18+8, 19:8, 5:20)

 

BÖJTÖS-BAU – RICSILLA -GFF Gyakorló Szarvas vegyes játékosai:

  • Bíró Csenge (19), Niedu Roberto (7), Bogdán Péter (5), Baráth Barna (4), Korbely Kincső (3), Solymosi Berill (2), Sass Péter (2), Gombos Béla (2), Baksa Barna (1), Wertheim Amanda (1), Magyar Levente (1), Hárskuti Dominik (-)

 Edző: Darida Károly

Edzői kommentár:

BÖJTÖS-BAU – RICSILLA-GFF Gyakorló Szarvas kosarasainak családi majálisa nagyszerű kezdeményezés! Nagyon örülünk, hogy ellátogattak hozzánk a hévízi flotta játékosai és edzőik!
Jövőre folyt. köv.!!! Hajrá RICSILLA!!!! 

 

BÖJTÖS-BAU – RICSILLA Hévíz vegyes játékosai:

  • Mészáros Ágoston (23), Kovács Viktor (9), Soós Barnabás (7), Pas Angelika (5), Damina Johanna (5), Papirnyy Olekszndr (4), Soós Benedek (3), Mészáros Ágota (3), Mikola Fruzsina (2), Varga Karolin (1), Porkoláb Anna (1), Varga Máté (-), Ritecz  Klaudia (-)

 Edző: Mészáros Richárd

Edzői kommentár:

Az ünnepi hangulat ellenére kőkemény meccset játszottunk egymás ellen, ahol a sok néző és a nem mindennapi hangulat miatt a szokottnál görcsösebben játszottak játékosaim. Szarvasi csapatunk nagyot lépett előre év eleje óta, amit pontosan tudtunk, de jó volt ezt testközelből is megtapasztalni. Minden játékosnak, a szakmai stábnak és a lelkes szülőknek is hála és köszönet az egész éves alázatos és eredményes munkájáért!

 

 

Jön a nyár, most kell lehagyni sok-sok munkával mindenkit, a pihenés nem ricsillás stílus, szóval jó munkát gyerekek!

 

 

« 1 A 3 »