Egyéb sikereink Friss hírek

Látszik az oroszlánnak a körme, de még élesíteni kell rajta…

 

3. Sz. Régió (Jász-Nagykun-Szolnok, Békés, Csongrád) Bajnokság 1. forduló
Helyszín:  Szolnok, Zöld Ház, Karczag L. u. 2.
Időpont: 2018.október 7.
Vezette: Fenyvesi Zénó, Czakó Martin, Mezei Tibor
MKOSZ ellenőr: Balogh László

 

 

ACS Baschet Star Oradea fiú – Böjtös-Bau-RICSILLA GFF vegyes

65:54

(15-11) (18+2-17+5) (13-14) (17-7)

 

  • RICSILLA:  Lohr Lili (15), Baráth Barna (10), Magyar Levente ( 9), Sass Péter (7), Korbely Kincső (6), Sonkoly Fanni (3), Solymosi Berill (2), Groditczki Anna (1), Bélteki Bence (1), Makai Regina (-), Calvaresi Ticián (-), Molnár Sára (-)

 

Edző: Darida Károly

 

Darida Károly: A bajnokság első mérkőzését egy igazán erős fiú csapattal kezdtük. Sokáig fej fej mellett haladtunk, volt hogy vezettünk is a mérkőzésen. Sajnos sok ziccert most is kihagytunk, valamint sokszor a nagy rohanás összevisszaságot eredményezett. Voltak nagyon szép megoldások támadásban, amiből szép kosarak születtek. A védekezés, labdaszerzés jó volt, ott kevesebb hibát vétettünk, de a lepattanó szerzést még gyakorolnunk kell. Összességében elégedett voltam a csapatommal, hiszen küzdeni akarásból most sem volt hiány!

 

 

 

 Böjtös-Bau-RICSILLA GFF vegyes – Szolnoki Leopárdkölykök fiú

 49:46

(19:10) (6+2 : 9+4) (15:14) (7:9)

 

  • RICSILLA: Sass Péter (19), Baráth Barna (11), Lohr Lili (9), Magyar Levente (6) , Solymosi Berill (2), Calvaresi Ticián (1), Groditczki Anna (1), Korbely Kincső (-), Bélteki Bence (-), Molnár Sára (-), Sinkoly Fanni (-), Makai Regina (-)

 

Edző: Darida Károly

 

Darida Károly. A második mérkőzésen már sokkal összeszedettebben játszottunk. A támadásban sokkal többször sikerült megvalósítani az add fuss játékot, ami tiszta kosárra dobással fejeződött be. A büntetők dobása a félidőben nem sikerültek olyan jól. A végére elfáradtunk, de így is sikerült megvernünk azt a csapatot, akiktől tavaly kikaptunk.

 

Gratulálok a csapatomnak! Köszönet mindenkinek, akik eljöttek és szurkoltak nekünk!
Hajrá RiCsilla! Csak így tovább gyerekek!