Egyéb sikereink Friss hírek

Újoncokat avattunk a hétvégén…

 

U12  “F” csoport 1. forduló
Helyszín: Zalaegerszeg, Zrínyi Miklós Gimnázium
Időpont: 2018.10.07.
Vezette: Horváth Alajos, Kocsis Tamás, Hegedűs Attila
MKOSZ ellenőr:  Halász István

 

Böjtös-Bau RICSILLA Egervár-Teskánd   –   Böjtös-Bau RICSILLA Lenti

 59 : 40

(8-5; 15+5-8+6; 21-17; 10-4)

 

  • RICSILLA Egervár-Teskánd: László Martina (13), Gerencsér Bendegúz (10), Török Bendegúz (7), Kácsor Milán (6), Szabó Petra (5), Németh Léna (3), Szembratovics Ferenc (3), Gutta Gergő (3), Kiss Panka (2) , Dobos Levente (2), Magyar Dávid (2), Miklós Lujza (1), Balázsi Fruzsina (1), Szanyi Vanessza (1), Német Péter

Edző: Pais László       Másodedző: Zsemberi Eszter

Pais László: Nagyon komolyan vettük testvércsapatunk ellen a játékot, küzdeni tudásban minden csapattag kihozta magából a maximumot, s ma más feladatunk nem is volt, hogy ez győzelemre vezetett minket az külön öröm! A mérkőzés mindig ünnep, ezt most elsőmeccseseink is megtapasztalhatták, sőt extrán hozzá tettek a csapat teljesítményéhez!

 

  • Ricsilla Lenti: Király Martin (21), Ludánszki Ármin (6), Horváth László (5), Kis-Jós Gellért (5), Dornfeld Gergő (1), Kánya Márk (1), Takács Flórián (1), Halmágyi Zsófia Csepke (-), Bekő Dominik (-), Kis-Jós Levente (-), Tüske Benedek (-), Halmágyi Zsombor (-)

 

Edző Verein Ádám

Verein Ádám: A szezon első mérkőzését félig-meddig kezdő csapattal játszottuk le, mivel a tizenkettes keretből hat játékosom élete első megmérettetésén vett részt. A rutintalanságnak, a lámpaláznak és az ellenfél megfelelő védekezésének is betudható az eredmény alakulása. A vereség ellenére egy tisztább képet kaptam arról, hogy milyen hibákat kell javítanunk az edzések során. Gratulálok a Ricsilla Egervár-Teskánd csapatának a győzelemhez, remélhetőleg mihamarabb találkozunk egy magasabb besorolású csoportban.

 

 

 Soproni Darazsak    –   Böjtös-Bau RICSILLA Egervár-Teskánd

52 : 34

(9-1; 12+4-20+4; 17-2; 10-7)

 

  • RICSILLA Egervár-Teskánd: László Martina (22), Miklós Lujza (3), Kiss Panka (2), Dobos Levente (2), Török Bendegúz (1), Kácsor Milán (1), Szembratovics Ferenc (1), Szanyi Vanessza (1), Balázsi Fruzsina (1), Gutta Gergő , Magyar Dávid , Német Péter , Gerencsér Bendegúz , Szabó Petra , Németh Léna

 

Edző: Pais László      Másodedző: Zsemberi Eszter

 Pais László: Második mérkőzésünkön keményebben védekező ellenféllel találtuk magunkat szembe, s sajnos a fáradtság elég hamar jött a lábakban és a fejekben egyaránt. A félidőt még döntetlenre hoztuk, ami nagy bravúr, de megújulnunk már sajnos nem sikerült! Gratulálok, és köszönöm mindenkinek a mai napot!

 

 

RICSILLA Lenti – Celldömölki Góliátok

51-47

(16-7; 12+5 – 15+4; 16-5; 2-16)

 

  • RICSILLA Lenti: Király Martin (16), Ludánszki Ármin (15), Bekő Dominik (7), Kis-Jós Gellért (4), Tüske Benedek (3), Halmágyi Zsombor (2,) Kis-Jós Levente (2),  Dornfeld Gergő (1), Horváth László (1), Kánya Márk (-), Takács Flórián (-), Halmágyi Zsófia Csepke (-)

 

Edző: Verein Ádám

Verein Ádám: Második mérkőzésünket nagy lendülettel kezdtük köszönhetően annak, hogy az első összecsapáson hozzászokhattunk a pálya adottságaihoz és egy tétmérkőzés légköréhez.  Ezen a találkozón már tudatosabban álltunk fel a támadásokhoz és nagyrészt védekezésünk is helyén volt a szintünkhöz mérten. A gyerekek néhol több passzos támadásokat kiviteleztek. Negatívum azonban, hogy az utolsó játékrész során dekoncentráltság látszott néhány játékoson, mely megmutatkozott az eredményen is. A celldömölki csapat azonban pont a mérkőzés végére tudott összpontosítani és így szorossá tették az eredmény alakulását. Gratulálok nekik.

 

 

« 1 A 2 »