Egyéb sikereink Friss hírek

Messze várakozáson felül

U8 fiú csapatunk életében először játszott hivatalos kosárlabda mérkőzést, mégpedig nem is akárhol. A BEAC-MAFC alsós kupába kaptunk meghívást az első-másodikosok számára Budapestre. A kissrácok óriási izgalommal várták a négy csapatos tornát, már napokkal előtte is alig bírtak aludni. Aztán vasárnap eljött a várva várt nap. Első mérkőzésünket az Újbudai Grosics iskola leány csapata ellen játszottuk, ahol bátran és eredményesen kosárlabdáztunk. Minden kis RICSILLA Törp szerzett kosarat, ami nagyon nagy dolognak számít. Remek összjátékokat is láthattak a nézők, már ezért megérte a hosszú út.

Ezt követően a Csepeli fiúkkal játszottuk a döntőt. A mérkőzés sokkal erőszakosabb és gyorsabb volt, de ez természetes, hiszen fiúkról és az első hely sorsáról volt szó.

Ifjú tehetségeink azonban ezt az akadályt is hibátlanul vették. Óriási küzdelemben 32-28 nyertek.

Minden elismerésem a fiúké, messze túlteljesítették az elvárásokat. Gratulálok a csapatnak, csak így tovább RICSILLA Törpök!

Játékosok: Vujity- Zsolnay Bendegúz, Farkas Bence, Horváth Lőrinc, Horváth Péter, Csóti Zsombor, Rádli Hunor, Kajdi Kornél, Szakonyi-Nagy Vince, Darvas Milán