Friss hírek

Tartalékosan is tisztes helytállás

Országos Gyerek Bajnokság Alsóház D csoport

Helyszín: Zalaegerszeg, Zrínyi Miklós Gimnázium

Időpont: 2019. március 9. 

Játékvezető: Ugróczky Péter, Ujhelyi Fanni, Kovács Máté

MKOSZ ellenőr: Dombay László

 

Böjtös-Bau – Ricsilla Zalalövő  –  Paragváris Sólymok  42-65

RICSILLA: Somogyi Á. (20), Mesteri T. (6), Somogyi B. (6), Magyar D. (3), Krizsán K. (2), Németh L. (2), Horváth J. G. (2), Török B. (1), Sipos Á. (-), Grózinger N. (-), Dobos L. (-)

 

Tapolcai Gazellák  –  Böjtös-Bau – RICSILLA Zalalövő  66-54

RICSILLA: Somogyi Á. (17), Mesteri T. (15), Krizsán K. (5), Sipos Á. (5), Grózinger N. (3) Németh L. (3), Dobos L. (2), Somogyi B. (1), Török B. (1), Horváth J. G. (1), Magyar D. (1)

 

Edzői nyilatkozat: Csapatunk sajnos erre a két mérkőzésre elég tartalékosan tudott kiállni. Az öltözőben megbeszéltek szerint kezdtük az első meccset, amin bizonyos 1-1 elem begyakorlását tűztük ki célul a védekezésben és támadásban is egyaránt, amit helyenként sikerült is jól megvalósítani. Nagy meglepetésre a második negyed végén csak 1 ponttal vezetett a jobb erőkből álló ellenfelünk egy utolsó másodperces kosárral. A második félidőre teljesen elfogytunk az erőnkkel, így a nagy csoda elmaradt, de így is csodálatos eredményt értünk el a Szombathely ellen! Mivel az első mérkőzést elvesztettük, így egyből mi játszottuk a következő meccset. A csapatból 5 játékosnak ez már a 4. mérkőzése volt a szombati napon, ráadásul ebből 2 egymás után, pihenő nélkül. Így is sikerült elég jól megszorongatnunk a Tapolcát. Ha pihentebbek vagyunk, akkor a győzelmet is megszerezhettük volna. Külön öröm, hogy a Tapolca ellen minden játékosunk betalált a gyűrűbe!
Gratulálok a csapat minden tagjának, nagyon szép eredményt értek el annak ellenére is, hogy mindkét mérkőzést elvesztettük!!!