Friss hírek

A lélekben ötvenszer annyi kitartás van,  mint az izmokban!

Bajnokság, forduló, csoport: 4. SZ. RÉGIÓ  U12 BAJNOKSÁG ALSÓHÁZ 3. FORDULÓ

Helyszín: Szombathely, Nagy Lajos Gimnázium

Időpont: 2019. március 31. 

Vezette: Németh Levente, Pesz Alexandra

MKOSZ ellenőr:  Szarka Zsuzsanna

 

HARCOS SÓLYMOK – BÖJTÖS-BAU-RICSILLA ZALASZENTGRÓT  70-34 (10-6, 25-12, 14-12, 21-4 )

RICSILLA: Somogyi Ákos (16), Mesteri Tibor (9), Sipos Ákos (4), Kovács Ákos (3), Varga Bálint (1),  Horváth Jenő Gergő (1), Somogyi Botond (-), Papirnyy Oleksandr (-), Zalavári Hunor (-), Kozma Kende (-)
Edző: Darida Ildikó

 

BÖJTÖS-BAU-RICSILLA ZALASZENTGRÓT – KANIZSAI VADMACSKÁK   23-94 (6-16, 9-37, 6-17, 2-24) 

RICSILLA: Kovács Ákos (6), Mesteri Tibor (5), Somogyi Ákos (5),Horváth Jenő Gergő (3), Sipos Ákos (2), Zalavári Hunor (1), Papirnyy Oleksandr (1), Kozma Kende (-), Somogyi Botond (-), Varga Bálint (-)
Edző: Darida Ildikó

 

Edzői Kommentár: Mindig az a csapat, akik pályára lépnek. A mostani hétvégén az „A” csoportban játszó kulcsemberek nélkül léptek pályára a Zalaszentgróti játékosok. A két vereség ellenére nagyon jól teljesítettek a játékosok! Nagyon büszke vagyok a gyerekekre, hogy próbálták, és több kevesebb sikerrel, megvalósították az „Add és fuss!” játékot! Természetesen van mit még javítani rajta, de az akarat és a koncentráció a helyén volt! Védekezésben az első mérkőzésen két-három alkalommal sikerült kivédekeznünk a támadó időt.

A második mérkőzésen igazi „Vadmacskákkal” játszottunk! Nagyon keményen védekeztek, így az elszakadás és a ziccer dobás is nehezebben ment, de így sikerült 23 pontot dobni. „Férfiasan” helyt álltak a srácok! Úgy gondolom, hogy a gyerekek a két mérkőzés alatt rengeteget fejlődtek, mert az akarat, bátorság, szív mindent le tud győzni!

A munkát nem hagyjuk abba, az edzések folytatódnak, csak így tovább!

Hajrá RICSILLA!