Friss hírek

Két izgalmas mérkőzés, ahol az utolsó perc döntött

Országos bajnokság U11 7. forduló „C” csoport

Helyszín: Móra Ferenc Általános Iskola Zalakaros      

Időpont: 2019. április 14. 13.00-17.00

MKOSZ ellenőr: Silló Zsolt

Játékvezetők: Kocsis Tibor, Kovács Marcell

 

Kanizsai DKK – BÖJTÖS-BAU-RICSILLA Zalalövő 53 – 51

BÖJTÖS-BAU-RICSILLA-ZALALÖVŐ: Horváth Hanna (), Ritecz Klaudia (), Balázsi Fruzsina (), Petrics Natália (), Kiss Panka (), Bőle Jázmin (), Pál-Horváth Anna (), Varga Máté (), Németh Léna (), Grózinger Nikolett (), Végh Mátyás ()
Edző: Novák Nóra

Edzői értékelés, Novák Nóra: Első mérkőzésünket a kanizsai lányok ellen játszottuk. A végeredményből is látható, hogy nagyon szoros, izgalmas csatát vívtunk. Jól védekeztünk, és a büntetőket is jó százalékban érvényesítettük, azonban a támadásunkban gyakran hibáztunk, és sok labdát eladtunk. Végül a kanizsaiak kitartóbbnak bizonyultak, és a végjátékban 2 ponttal győztek.

Gratulálok csapatunk tagjainak a szép helytálláshoz!

Gratulálok a kanizsai lányoknak a győzelemhez!

 

 

BÖJTÖS-BAU-RICSILLA Zalalövő – Szárnyaló Sólymok 59 – 64 (19-9, 5-13, 24-21, 7-12, Hosszabbítás: 4-9)

BÖJTÖS-BAU-RICSILLA-ZALALÖVŐ: Horváth Hanna (27), Ritecz Klaudia (6), Balázsi Fruzsina (5), Petrics Natália (5), Kiss Panka (5), Bőle Jázmin (3), Pál-Horváth Anna (1), Varga Máté (1), Németh Léna (1), Grózinger Nikolett (1), Végh Mátyás (1)
Edző: Novák Nóra

Edzői értékelés, Novák Nóra:  A második mérkőzésünkön nem sok jóra számítottunk, hiszen szombathelyi ellenfeleink a kanizsai lányokat 40 ponttal megverték. Ennek ellenére kosarasaink nagyon pozitívan álltak a játékhoz, így az első negyedben sikerült 10 pontos előnyt szereznünk. Nagyon szoros volt a küzdelem, így nem volt meglepő, hogy döntetlennel zárult. A hosszabbításban próbáltuk felvenni a kesztyűt a szombathelyi fiúk ellen, de ellenfelünk jobban bírta a hajrát, és 5 ponttal győzött.

Gratulálok a Szárnyaló Sólymoknak a győzelemhez!

Gratulálok csapatunk tagjainak mindkét mérkőzésen nyújtott szép teljesítményükhöz!

Köszönjük a szülők és hozzátartozók lelkesítő szurkolását!