Egyéb sikereink Friss hírek Kiemelt hírek

Egy győzelem és egy vereség, nem sikerült a bravúr!

2021. FEBRUÁR 21. | 12:00

RICSILLA – Szombathelyi SI 70-52

RICSILLA dobói: Ritecz Klaudi 22, Horváth Hanna 20, Sonkoly Fanni 10, Balázsi Fruzsina 4, Pál-Horváth Anna 4, Krizsán Kata 4, Petrics Natália 2, Dudás Gréta 2, Bőle Jázmin 2, Leposa Emma.

Halász Tamás edző: Két hullámvölgy is volt ezen a meccsen amiből kétszer is nagyon szépen, higgadtan mászott ki a csapat amihez gratulálok mindenkinek. Nagy öröm volt látni hogy a támadásban gyakorolt alap mozgás rendszerünk szépen működött és megtaláltuk belőle a helyzteinket. Védekezésünkön van még mit csiszolni, annak érdekében hogy még több könnyű kosarat tudjunk szerezni rendezetlen védelem ellen.

Széchenyi KA – RICSILLA 76-54

RICSILLA dobói: Horváth Hanna 19, Ritecz Klaudia 14, Balázsi Fruzsina 4, Sonkoly Fanni 4, Pál-Horváth Anna 4, Krizsán Kata 4, Leposa Emma 3, Dudás Gréta 2, Petrics Natália, Bőle Jázmin.

Halász Tamás edző: Az első félidőben nagyon szépen tartottuk magunkat, sőt vezettünk is a Győr ellen. Sajnos a második felvonásba felénk kerekedtek a győri lányok fizikálisan. Nagyon sok kosarat dobtak második esélyből, majd az utolsó negyedben rengeteg leindítás kosarat is kaptunk. Sok kihagyott ziccer és apró hibák jellemezték játékunkat, de nagyon sokat tanultunk ebből a meccsből én személyesen is. Dolgozunk tovább, következő fordulóban megpróbálunk vissza vágni a Győr csapatának, akiknek ezúton is gratulálok a győzelemhez.