Egyéb sikereink Friss hírek

Két győzelem, javuló támadó játék!

U14 regionális forduló 2021.01.30. Zalaszentgrót

 

RICSILLA- Sportdarázs “A” 107-37

RICSILLA dobói: Ritecz Klaudia 35, Horváth Hanna 22, Sonkoly Fanni 20, Leposa Emma 14, Dudás Gréta 8, Bőle Jázmin 6, Pál-Horváth Anna 2, Balázsi Fruzsina, Petrics Natália, Krizsán Kata.

Halász Tamás edző: A mérkőzés kezdetétől fogva kézben tartottuk a meccset, agresszív jó védekezés után könnyű kosarakat tudtunk szerezni.

 

Szombathelyi SI – RICSILLA 55-85

RICSILLA dobói: Ritecz Klaudia 26, Sonkoly Fanni 26, Horváth Hanna 18, Leposa Emma 12, Krizsán Kata 2, Balázsi Fruzsina 1, Pál-Horváth Anna, Dudás Gréta, Petrics Natália, Bőle Jázmin.

Halász Tamás edző: Egy sokkal keményebb csapat ellen léptünk pályára,  és az első negyedben meg is torrpantunk emiatt. A Szombathely agresszív védekezése hírtelen meglepett minket és a büntetőket sem tudtuk értékesíteni, így az első negyedet tíz pontos hátránnyal zártuk. A második ötösnek volt ideje felkészülni a szombathelyi jó védekezés ellen fejbe és ez meg is látszott a lányok mentalitásán, hiszen percek alatt vissza hozták a meccset, majd a vezetést is átvettük. A második félidőben már védekezésben és támadásban is domináltunk. Külön örülök annak hogy a támadó játékunknban megjelentek azok a taktikai elemek melyeket gyakoroltunk és hatékonynak bizonyultak. Gratulálok a lányoknak, csak így tovább.