Egyéb sikereink Friss hírek

5 MÉRKŐZÉSBŐL 5 GYŐZELEM! A ZALASZENTGRÓT IS BŐVEN KIVETTE A RÉSZÉT…

Minden fronton sikert aratott a RICSILLA a vasárnap rendezett rangadókon. Mint azt korábbi cikkeinkben is írtuk, a hévízi, és az NB II.-es csapatunk is győzelemmel zárta a vasárnapi fordulókat, az eredményjelző állása szerint a zalaszentgróti együttes is ki kívánta venni a részét a győzelmi menetből.

 

RICSILLA-Zalaszentgrót – Sportiskolás Törpillák 82-51
(28-14, 20+7 – 7+7, 13-9, 14-14)
  • RICSILLA: Mészáros Ágoston 28, Török-Papp Benedek 10, Erdős Tamás 9, Németh Dávid 8, Kovács Zsombor 8, Horváth Nimród 5, Derűs Ádám 5, Vasvári Ádám 3, Tóth Ádám 3,  Mészáros Ágota 2, Lenner Eliza 1, Sándor Olivér

 

Mészárosné Darida Csilla:” első mérkőzésünket a nagyon ügyesen játszó szombathelyi lányok ellen játszottuk, ahol meggyőző első félidőt egy szorosabb követett. Mindenkinek megfelelő játéklehetőséget tudtam adni, így a mérkőzés jó felvezetője volt a tapolcai fiúk elleni derbinek. Külön öröm számomra, hogy többször is sok passzal tudták egymást helyzetbe hozni játékosaim, akik közül többen is új erényeket csillogtattak meg.”
Tapolcai Tigrisek – RICSILLA-Zalaszentgrót 70-75
(19-11, 15+5 – 21+2, 18-12, 13-29)
  • RICSILLA: Mészáros Ágoston 48, Horváth Nimród 17, Török-Papp Benedek 5, Németh Dávid 2, Mészáros Ágota 1, Tóth Ádám 1, Derűs Ádám 1, Kovács Zsombor, Erdős Tamás, Sándor Olivér, Lenner Eliza

 

Mészárosné Darida Csilla: “ezen a meccsen egy nagyon harcos, és agresszíven védekező az 1. fordulóhoz képest teljesen más felfogásban játszó Tapolca ellen léptünk pályára. Edző kollégáimnak csak gratulálni tudok remek munkájukhoz. 18 pontos hátrányból – amit javarészt saját hibáinknak köszönhetünk -jöttünk vissza, amiért mindenképp dicséret illeti a csapatot. Ugyanakkor le kell vonnunk a megfelelő konzekvenciákat és újabb szintet kell lépjünk mind védekezésben, mind támadásban, ha szeretnék felzárkózni az “elithez”.”