Friss hírek

NEHÉZ HÉTVÉGÉT ZÁRT A RICSILLA EGERVÁR-TESKÁND…

A RICSILLA EGERVÁR-TESKÁND csapata egy testileg-lelkileg megterhelő napot zártak 2017.12.02.-án. Egy rendkívül kemény ellenfél elleni mérkőzés után már nehezen tudta rendezni a sorait az Egervár-Teskánd.
Ricsilla Egervár-Teskánd – Körmendi törpördögök/B

9-104

( 1-30,1+3-22+7,1-27,3-18)

  • Ricsilla Egervár-Teskánd: Simon Róbert 5, László Martina 2, Varga Dániel 1, Melles Bence 1, Németh Luca, Bogdán Virág, Kovács Ákos, Miklós Lujza Johanna, Szanyi Vanessza, Szembratovics Tamara, Szembratovics Ferenc

Az első mérkőzésről Pais László edző nyilatkozott: “Nem esett jól, hogy a harmadik fordulóban még ilyen erős együttessel mérkőztünk, annyit viszont sikerült elérnünk, hogy az eredmény ellenére sem voltunk megalázottak, küzdöttünk, játszottunk, gyakoroltunk, tapasztaltunk.”

 

Celldömölki Góliatok—– Ricsilla Egervár-Teskánd

35-22

( 11-2, 4+2-11, 11-3, 7-8)

  • Ricsilla Egervár-Teskánd: Simon Róbert 13, Németh Luca 4, Szembratovics Ferenc 2, Varga Dániel 2, László Martina 1, ,Melles Bence, Bogdán Virág, Kovács Ákos, Miklós Lujza Johanna, Szanyi Vanessza, Szembratovics Tamara,

“A siker, a győzelem mindig a csapaté, a kudarc viszont mindig az edzőé. Tudom mit hibáztam, s nagyon várom, hogy átbeszélhessük a csapattal, hogy ilyen tudásunk alatti játék többet ne fordulhasson elő. A csúcsra törekszünk, s sajnos néha el kell buknunk, hogy még nagyobb erővel haladhassunk tovább. Nagyon köszönöm a szülők segítségét, sokan elutaztak velünk, s kérem az ilyen nehezebb pillanatokban is támogassák gyerekeiket. ” összegezte a második mérkőzést Pais László edző.