Egyéb sikereink Friss hírek

Kettőből kettő győzelem!

 

 

Országos Kenguru Bajnokság 6. forduló “C” csoport

Helyszín: Szombathely, Nagy Lajos Gimnázium

Időpont: 2018. március 4.

Vezette: Tóth Gábor, Magyar Gergely

MKOSZ ellenőr: Szarka Zsuzsa

 

 

RICSILLA Zalaszentgrót – Ifjú Sólyomfiókák
55-33
(11-13, 12+6-6+5, 6-5, 20-4)

 

  • RICSILLA: Török-Papp Benedek 22, Tóth Ádám 14, Mészáros Ágota 9, Mesteri Tibor 3, Komlósi Ádám 2, Kovács Ákos, Somogyi Botond 1, Polgár Botond 1, Gorza Angéla 1, Albert Zétény, Leposa Emma, Bieder Bence, Somogyi Ákos

 

Edző: Mészárosné Darida Csilla

 

Mészárosné Darida Csilla: Nem titkoltan azzal a céllal jöttünk, hogy visszakerüljünk a „B” csoportba, ennek megfelelően a legerősebb összeállításban tudtunk pályára lépni. Az első mérkőzésen a rengeteg kihagyott ziccert jó védekezéssel kompenzáltuk a 2. félidőben, ahol mindössze 9 pontot engedtünk ellenfelünknek. Néhány játékosomnak el kellene már engedni a mérkőzések közbeni drukkot, hiszen már túl vagyunk a szezon felén. Ha ez sikerül, sokkal jobb csapatjátékra leszünk képesek!

 

 

 

Sportiskolás Törpillák – RICSILLA – Zalaszentgrót  
53-63
(14-7, 6+6 – 16+6, 8-11, 19-23)

 

 

  • RICSILLA: Török-Papp Benedek 34, Mészáros Ágota 12, Komlósi Ádám 8, Tóth Ádám 6, Albert Zétény 1, Leposa Emma, Mesteri Tibi 1, Polgár Botond 1, Somogyi Botond, Bieder Bence, Somogyi Ákos, Kovács Ákos.

 

Edző:Mészárosné Darida Csilla

 

Mészárosné Darida Csilla: A szombathelyi lányokkal együtt kezdtünk a legalsó csoportban és örömteli látni, hogy immár a „C” csoportban mérkőztünk meg egymással; akkor mindössze 1 pont döntött a javunkra, így ismét szoros csatára készültünk. Az első félidő ellentétes negyedeket hozott, és a ziccerekkel továbbra is hadilábon álltunk. A második félidőben jó egyéni teljesítményekkel – mind védekezésben, mind támadásban – sikerült megnyerni a mérkőzést. Ki kell emelnem Török-Papp Benedeket, aki 34 dobott pontja mellett a védekezésből is kivette a részét. Gratulálok a csapatom minden tagjának, remélem újabb tapasztalatokkal felvértezve helyt tudunk majd állni eggyel magasabb szinten is. Addig is még rengeteg munka vár ránk.