Egyéb sikereink Friss hírek

A ZTE legjobbjai után a Szombathely legerősebb csapatát is két vállra fektettük!

Megvédtük az „A” csoportos tagságunkat…

 

 

Országos Kenguru Bajnokság 6. forduló “A” csoport

Helyszín: Zalaegerszeg, Zrínyi Miklós Gimnázium

Időpont: 2018. március 10.

Vezette: Nagy Zoltán, Perák Denis

MKOSZ ellenőr: Halász István

 

 

RICSILLA Hévíz – Körmendi Törpördögök
64-87
(17-19, 21+5-24+5, 12-14, 10-15)

 

 

  • RICSILLA: László Péter 16, Soós Barnabás 16, Németh Dávid 8, Török-Papp Benedek 8, Komlósi Ádám 6, Soós Benedek 6, Varga Máté 2, Mészáros Ágota 1, Zoltán Levente 1, Elgner Márton, Ritecz Klaudia, Tóth Ádám, Papirny Olekszandr

 

Edző: Mészáros Richárd, Mészárosné Darida Csilla

 

 

Mészáros Richárd: Közel jártunk a meglepetéshez, hiszen az első félidőben fej-fej mellett haladtunk és magabiztos játékunk láthatóan ráijesztett jó nevű ellenfelünkre. A második játékrészben két legponterősebb játékosomat taktikai okokból pihentetnem kellett, de így sem estünk össze és végig méltó ellenfelei voltunk annak a Körmendnek, akiket a következő fordulóban nagyon szeretnénk megverni! Gratulálok gyerekek, meglátjátok az edzések és az edzőtáborok elrepítenek bennünket „csodaországba”!

 

 

Sportiskolás Sólymok – RICSILLA – Hévíz  
55-84
(12-15, 10+9-18+7, 7-14, 17-30)

 

  • RICSILLA: Török-Papp Benedek 28, László Péter 17, Soós Barnabás 15, Németh Dávid 10,  Komlósi Ádám 5, Tóth Ádám 4, Mészáros Ágota 2, Soós Benedek 1, Varga Máté 1, Zoltán Levente 1, Elgner Márton, Ritecz Klaudia, Papirny Olekszandr

 

Edző: Mészáros Richárd, Mészárosné Darida Csilla

 

Mészáros Richárd: Erődemonstrációt tartottunk a szombathelyi csapat ellen, ami azért volt izgalmas, mert ettől a csapattól fél évvel ezelőtt  több mint 30 ponttal kikaptunk.

Nem bíztuk a véletlenre, szépen felkészültünk erre a kiemelten fontos találkozóra, amit nagyon köszönök településeink edzőinek, és a szülőknek! A továbbiakban is számítunk rátok, mert a közös edzések hangulata, hatékonysága elengedhetetlen ahhoz, hogy a csúcs közelében maradjunk!

Fantasztikus egyéni teljesítményeknek örülhettünk, le a kalappal összes játékosunk előtt, azonban Török-Papp Benedek, Németh Dávid, Soós Barnabás és László Petike mindkét mérkőzésen brillíroztak, amihez külön gratulálok, mert a legjobbak ellen a legjobbnak lenni, a legjobb dolog a világon!

 

 

« 1 A 2 »