Friss hírek

Újra itt van a nagy csapat…

Országos Gyermek Bajnokság G csoport

Helyszín: Zalaegerszeg, Zrínyi Miklós Gimnázium

Időpont: 2019. január 27.

Játékvezetők: Kocsis Tamás, Novák Marcell

MKOSZ ellenőr: Halász István

 

BÖJTÖS-BAU RICSILLA-Zalalövő – Tapolcai Gazellák  73-27

RICSILLA: Altinger Zs. (20), Horváth H. (17), Simon L. (14), Simon P. (11), Krizsán K. (3), Szücs V. (3), Darvas A. (2), Ivanik D. (2), Horváth G. (1), Végh M. (-), Bucsics-Tóth A. (-)
Edzők: Ács Péter, Novák Nóra

Ács Péter: Ezen a mérkőzésen megmutattuk, hogy ki az úr a pályán. A mérkőzés már az első percben eldőlt, csapatunk esélyt sem adott az ellenfélnek.  Játékosaink nagyon ügyesen használták ki a tapolcai csapat gyengeségeit, és hamar megnyugtató előnyt építettek ki. Könnyedén tudtunk gyakorolni a következő mérkőzésre.

 

Paragváris Sólymok – BÖJTÖS-BAU RICSILLA Zalalövő  61-70

RICSILLA: Altinger Zs. (24), Simon P. (16), Horváth H. (15), Simon L. (10), Krizsán K. (2),  Horváth G. (1), Darvas A. (1), Ivanik D. (1), Szücs V. (-), Végh M. (-), Bucsics-Tóth A. (-)
Edzők: Ács Péter, Novák Nóra

Ács Péter: A második mérkőzést szinte pihenő nélkül kezdtük az első után. Jóval kiélezettebb csata folyt a győzelemért, amit részben a fáradtságra tudok fogni. Csapatunk  ismét megmutatta, hogy akaraterőben, kitartásban nem szenved hiányt! Sőt, türelemből is jelesre vizsgáztak, hiszen szó nélkül tűrték a helyenként (akarva/akaratlanul) túl agresszív védekezést. Bár a fáradtság miatt a megbeszélt védekezést  és támadást már pontatlanul vittük véghez, ennek ellenére  óriási gratuláció jár a csapat minden tagjának, csak így tovább!