Friss hírek

Győzni akarásból jelesre vizsgáztunk

Országos Gyermek Bajnokság Alsóház 1. forduló 5. régió “D” csoport

Helyszín: Szombathely, Nagy Lajos Gimnázium

Időpont: 2019. február 17.

Játékvezetők: Bognár Tamás, Tóth Zalán

MKOSZ ellenőr: Abdul-Ghafoor Beatrix

 

BÖJTÖS-BAU-RICSILLA Zalalövő  –  BÖJTÖS-BAU-RICSILLA Egervár-Teskánd  65-46

RICSILLA: Altinger Zsófia (25), Horváth Hanna (16), Simon Petra (10), Simon Laura (4), Krizsán Kata (4), Darvas Amira (2), Grózinger Nikolett (2), Szűcs Vanda (1), Ivanik László Dominik (1), Végh Mátyás (-), Petrics Natália (-), Berke Bence (-)
Edző: Ács Péter

Edzői nyilatkozat: Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, aztán pár perc után kicsit bealudtunk. A gyors időkérés helyre rázta a csapatot, újra átvettük a vezetést és folyamatosan növeltük az előnyünket. Gratulálok mindkét csapatnak, ügyesen játszottak!

 

 

BÖJTÖS-BAU-RICSILLA Zalalövő  –  Soproni Darazsak Akadémia  48-58 (13-18, 19-13, 8-21, 8-6)

RICSILLA: Simon Laura (13), Altinger Zsófia (11), Horváth Hanna (9), Simon Petra (7), Végh Mátyás (3), Petrics Natália (3), Darvas Amira (2), Grózinger Nikolett (-), Szűcs Vanda (-), Ivanik László Dominik (-), Krizsán Kata (-), Berke Bence (-)
Edző: Ács Péter

Edzői nyilatkozat: Ezúton szeretném megköszönni a szülők támogatását, hogy ilyen szép számban megjelentek, szurkoltak, és elhozták a gyerekeket! Az első félidőben nagyon szépen játszottunk egy igen erős Sopron ellen, így a második negyed végére mi gyűjtöttünk több pontot. Sajnos a második félidőre teljesen elfogytunk az erőnkkel, így a támadásaink pontatlanok lettek, és védekezésben is többször lemaradtunk. Bizony a csapatunk felének ez már a 4. mérkőzése volt. Küzdőszellemünk megint jelesre vizsgázott, hatalmas köszönet és gratuláció jár a csapat minden tagjának!