Friss hírek

Győzelem nincs, fejlődés van!

Országos Kenguru Bajnokság 6. forduló “D” Csoport

Helyszín: Zalaegerszeg, Zrínyi Miklós Gimnázium

Időpont: 2019. március 24.

Vezette: Kocsis Tamás, Hegedüs Attila

MKOSZ ellenőr: Kis Attila

 

BÖJTÖS-BAU-RICSILLA Lenti – Egerszegi Zsebibabák 36-68 (8-16, 10+8-15+10, 8-16, 2-11)

RICSILLA Lenti: Bekő Dominik Kristóf (14), Illés Regina Júlia (7), Kánya Márk (4), Bangó Olivér (3), Végh Csanád Mihály (3), Hári Dorina (1), Török Boglárka (1), Cseke Renáta (1), Sebestyén Barnabás (1), Halmágyi Zsófia Csepke (1), Kalocsai Ádám (-)
Edző: Verein Ádám

Verein Ádám: Csapatom az előző fordulókhoz hasonlóan becsehelyi gyerekekkel egészült ki. Az eredmény ellenére a néhány héttel ezelőtti teljesítményünk annyiban javult, hogy támadásban bátrabban játszottunk, a legtöbben jól megtalálták a helyüket az ötszög felállásban, és az egyéni védekezés is magabiztosabbnak bizonyult. Remélem a fejlődés hasonló ütemű lesz a jövőben így is, hogy a gyerekek két különböző helyen készülnek a hétköznapokon. Gratulálok ellenfelünknek!

 

BÖJTÖS-BAU-RICSILLA Zalalövő – BÖJTÖS-BAU-RICSILLA Lenti 58-40 (15-8, 13+10-5+9,10-10, 10-8)

RICSILLA Lenti: Bekő Dominik Kristóf (13), Illés Regina Júlia (7), Kánya Márk (7), Bangó Olivér (5), Végh Csanád Mihály (3), Török Boglárka (1), Cseke Renáta (1), Sebestyén Barnabás (1), Halmágyi Zsófia Csepke (1), Kalocsai Ádám (1), Hári Dorina (-)
Edző: Verein Ádám

Verein Ádám: Második mérkőzésünket a csoport favoritjával, a zalalövői RICSILLA csapatával vívtuk. A mérkőzés hangulatán érződött, hogy ellenfelünk tisztában volt fölényével, és intelligens módon felhasználta a mérkőzést a lerohanás helyett egy felállt védelem elleni gyakorlásra. Támadásban nekünk is volt lehetőségünk tovább fejleszteni az ötszög felállásból indított játékokat. Gratulálok Nóri néninek és csapatának!