Egyéb sikereink Friss hírek

Egy győzelem és egy vereség az U11 fiúk mérlege!

2020.11.22. Vasárnap U11. 2. forduló

 

RICSILLA fiúk – Körmendi Törpördögök 40:88

RICSILLA fiúk dobói: Csóti Zsombor 9, Szabó Zsombor 7, Szabó-Haklits Márk 6, Horváth Péter 6, Farkas Bence 4, Pados Levente 4, Sazbó István Gergő 2, Lo Cheikh Ádám 2, Szabó Jázmin.

Mészárosné Darida Csilla edző: Nagyon vártuk, hogy ismét összemérjük tudásunkat a régió magasan legjobb csapata, a Körmend ellen. A múltkori fordulóhoz képest más összetételben kellett szerepeltetni a négyeseket, de ennek ellenére az elején jól tartottuk magunkat. A nagy különbségű vereség ellenére elégedett vagyok játékosaim teljesítményével. Látszanak a hibák is, aminek a kijavításán kell dolgoznunk a következőkben. Gratulálok a Körmend győzelméhez!

 

Ifjú Sólymok – RICSILLA fiúk 51:76

RICSILLA fiúk dobói: Farkas Bence 20, Lo Cheikh Ádám 11, Szabó Zsombor 10, Szabó-Haklits Márk 9, Csóti Zsombor 9, Szabó Jázmin 9, Horváth Péter 4, Pados Levente 3, Szabó István Gergő 1.

Mészárosné Darida Csilla: A szombathelyi kenguru fiúkkal most találkoztunk először, és mivel mi voltunk a duplázó csapat, így várható volt, hogy nem tudunk teljes fordulatszámon pörögni. Sajnos az első negyedben nem is tudtuk felvenni a versenyt az ellenfél egyik legjobb játékosával, aki rendre könnyű ziccereket dobott nekünk. A mérkőzés további részében minden erőnket mozgósítottuk, és több egyéni jó teljesítmény mellett – köztük az egyedüli lányként szereplő, 9 pontig jutó Szabó Jázmin – sikerült kiharcolni a győzelmet!