Egyéb sikereink Friss hírek Kiemelt hírek

Vereség után győzelem, maradunk az A csoportban!

2021.02.27. Szombat U14 regionális forduló:

Soproni Tigrisek – RICSILLA 106-51

RICSILLA dobói: Varga Máté 17, Nagy Zalán 13, Soós Benedek 10/3, Szalai Zsombor 5, Komlósi Ádám 4, Papirny Oleksandr 2, Zoltán Levente, Kis-Jós Gellért, Kis-Jós Levente, Varga Máté, Horváth Gergő.

Halász Tamás edző: Szerkezetileg és dinamikába és felénk kerekedett a soproni csapat, már az elejétől kezdve uralták a mérkőzést. Azonban egy két nagyon jó periodósunk volt, ahol megtudták mutatni a fiúk mire is képesek. Van hova fejlődni még, dolgozunk tovább és gratulálok a Tigrisek csapatának.

RICSILLA – Soproni Sportiskola B 80-61

RICSILLA dobói: Soós Benedek 27, Nagy Zalán 18/3, Varga Máté 12, Komlósi Ádám 11, Papirny Oleksndr 5, Kis-Jós Levente 4, Horváth Gergő 2, Kis-Jós Gellért, Varga Máté, Zoltán Levente.

Halász Tamás edző: Tele volt ez a mérkőzés hullámvölgyekkel és rengeteg kihagyott ziccerrel. Ezt a mérkőzést már az első félidőben el kellett volna döntenünk, de nem sikerült így az utolsó negyedre maradt ez a feladat. Ebben a negyedben bementek a ziccereink és a védekezésünkön is szigorítottunk kicsit. Gratulálok a győzelemhez a srácoknak. Hajrá RICSILLA!