Egyéb sikereink Friss hírek

Északi régió bajnokok vagyunk!

U14 lány csapatunk két győzelemmel megnyerte az Északi régiót, így bejutottak a Régiós bajnokok döntőjébe.

RICSILLA – DVTK ÉLKSK 68-40

RICSILLA dobói: Horváth Hanna 23, Ritecz Klaudia 18, Sonkoly Fanni 11, Bőle Jázmin 6, Pál-Horváth Anna 4, Dudás Gréta 4, Leposa Emma 2, Balázsi Fruzsina, Krizsán Kata, Petrics Natália, Eekhof Eline.

Halász Tamás edző: Nagyon nehezen és sok hibával indult a mérkőzés, mentségünkre legyen szólva hogy, nem voltunk eddig hozzászokva a behúzódó védekezéshez. Emiatt a támadásban használt gyors átmeneti rendszerünk nem működött, így átváltottunk a klasszikus passz-befutás játékra amivel magabiztos győzelmet sikerült aratni.

RICSILLA – Széchenyi KA 78-69

RICSILLA dobói: Horváth Hanna 29, Sonkoly Fanni 16, Ritecz Klaudia 11, Leposa Emma 8, Pál-Horváth Anna 8, Krizsán Kata 4, Bőle Jázmin 2, Petrics Natália, Balázsi Fruzsina, Eekhof Eline, Dudás Gréta.

Halász Tamás edző: A jó szerkezetű és nagyon felkészült győri csapattal már többször találkoztunk a szezon során, így tudtuk mire kell figyelni, ennek ellenére nagyon rosszul kezdtük a meccset 7 ponttal vezetett az első negyedbe az akadémiai csapat. Második negyedben már fegyelmezetten a játék rendszerünk adta lehetőségeket kihasználva át is tudtuk venni a vezetést. Jött a harmadik negyed ahol ellentmondást nem tűrően védekeztünk és ennek köszönhetően rengeteg könnyű kosaradt dobtunk és szert tettünk több mint 20 pontos előnyre, még az is belefért hogy a negyedik negyed végén egy teljes áramszünet érte a támadó játékunkat. Végül 9 ponttal sikerült nyernük.

Gratulálok a lányoknak hiszen rengeteg melót és energiát teszünk bele az edzésekbe. Irány a régiós bajnokok döntője!!!