Egyéb sikereink Friss hírek

Szép siker az U11-es fiúktól a Baketboyz Superchallenge 2. fordulóján

A múlt vasárnap Budapestre invitálták csapatunkat egy felkészülési tornára, amelyen nagy örömmel vettünk részt, hiszen lehetőségünk volt olyan csapatok ellen játszani, akik más régiókból érkeztek.

Az első mérkőzésen a SZEDEÁK csapatával találkoztunk. Kissé megilletődötten kezdtük a találkozót, ami nem is csoda, hiszen most először játszottunk ilyen hosszú utazás után, és játékosaimban több volt az izgalom a kelleténél. A második félidőre azonban sikerült aklimatizálódnunk és jó védekezésünknek köszönhetően magabiztos győzelmet arattunk. A mérkőzésen kiemelkedő teljesítményt nyújtott támadásban Papp Levente és Lo Cheikh Adam, aki jól és okosan használta ki fizikai adottságait.

RICSILLA – SZEDEÁK 60:44 (15-14, 12+6 – 13+3, 12-6, 15-8)

RICSILLA: Lo Cheikh Adam 17, Papp Levente 10, Szabó-Haklits Márk 10, Farkas Bence 8, Csóti Zsombor 6, Szabó Zsombor 5, Horváth Péter 3, Szabó I. Gergő 1, Szabó Jázmin Edző: Mészárosné Darida Csilla

A döntőt a budapesti Óbudai Kaszások ellen játszottuk, akik első meccsüket egy nagyon kiegyenlített csatában nyerték meg a Komarno csapatával szemben. Az első negyed itt is kiegyenlített játékot hozott, ekkor még a ziccerek értékesítésében és a védekezésben is akad hiba rendesen. A második negyedtől azonban ritmust váltottunk, és szebbnél szebb támadásokat vezettünk a kemény védekezésünkből. A fiúk és Jázmin mindent kiadtak magukból ezen a tornán és csak gratulálni tudok minden játékosomnak a remek helytállásért. Egyúttal szeretném megköszönni a szervezőknek a meghívást és ellenfeleinknek pedig, hogy ilyen jó mérkőzéseket tudtunk játszani.

ÓBUDAI KASZÁSOK – RICSILLA 48:82 (14-14, 11+6 – 23+5, 6-26, 11-15)

RICSILLA: Szabó-Haklits Márk 23, Csóti Zsombor 19, Farkas Bence 12, Papp Levente 12, Lo Cheikh Adam 9, Szabó I. Gergő 2, Horváth Péter 2, Szabó Jázmin 2, Szabó Zsombor 1 Edző: Mészárosné Darida Csilla

Csapatunkból ketten is bekerültek az “All Star” ötösbe: Csóti Zsombor és Szabó-Haklits Márk.

Papp Levente pedig a “csapat legjobbja” díját vehette át.

De elismerés jár a csapat minden tagjának nemcsak a mai, de az egész éves hozzáállásért és teljesítményért, amit most vasárnap szeretnénk megkoronázni egy jó szerepléssel az É-Ny-i Jamboreen.