Friss hírek Kiemelt hírek

Hazai győzelmek a Kenguru Kupa 2. fordulójában!

Zalakarosi Fókák – Ricsilla Egervár-Teskánd  30-78 ( 4-13, 11+6  – 3 2+3,  2-16,  7-14)

Ricsilla Egervár-Teskánd: Németh Dávid András (30), László Martina (17), Somogyi Ákos (14), Miklós Lujza Johanna (6), Szembratovics Ferenc (4),   Böle Jázmin (3),  Somogyi Botond (2), Bekes Lara Antónia (1), Bekovics Eszter (1), Szanyi Vanessza, Vörös András,  Dobos Levente.

 

Pais László, edző:

Nagyon szépen köszönjük a segítséget, hogy teljes lehetett a létszámunk, és köszönjük mindenkinek, hogy egy nagyon jó hangulatú tornán tudtuk megszerezni első győzelmünket a kenguruk között. Olyan játékosaink csillogtatták meg ma tudásukat, akik eddig nem tudták legyőzni önmagukat, ami ma sem ment könnyen, de átszakadtak a gátak. Feladatunk, hogy ez így maradjon, mert ez elengedhetetlen a felszabadult örömjáték eléréséhez.

 

 

Sportiskolás Törpillák – Ricsilla Zalalövő 67:44  (12-20,  24+8-  4+7, 10-1, 13-12)

Ricsilla Zalalövő: László Péter (25), Gyarmati Tivadar (5), Simon Laura (9), Simon Petra (1), Darvas Amira (1), Varga Zoltán (1), Szakály Emma (1), Horváth Hanna (1), Altinger Zsófia, Ivanik Dominik, Szücs Vanda, Boros Luca.

 

Novák Nóra, edző:

Első mérkőzésünk első negyede a Sportiskolás Törpillák ellen kellemes meglepetést hozott, hiszen egy nálunk jobb csapat ellen kezdő ötösünk 8pont előnyt szerzett. Örömünk nem tartott sokáig, hiszen a játék második negyedében azon játékosaink, akik a húzóerők lettek volna, képességeik alatt teljesítettek. Az ellenfél ezt kihasználva jelentős előnyre tett szert, amit már nem tudtunk visszafordítani. Bár csapatunk játéka a bajnokság első fordulójához képest sokat javult, de e mérkőzést látva még sok munka vár ránk.

Gratulálok a Sportiskolás Törpilláknak a győzelemhez!

 

 

Zalakarosi Fókák – Ricsilla Zalalövő 25:87 (4-17, 2+7 – 24+5, 3-19, 9-22)

Ricsilla Zalalövő: László Péter (34), Horváth Hanna(13), Altinger Zsófia (12), Varga Zoltán (8), Simon Laura (7), Simon Petra (5), Gyarmati Tivadar (5), Ivanik Dominik (1), Szücs Vanda (1), Boros Luca (1), Darvas Amira, Szakály Emma.

Novák Nóra, edző:

A második mérkőzés a Zalakarosi Fókák ellen nagyon szép győzelemmel végződött. Dicséret játékosainknak az összeszedett, szép játékukhoz. Külön öröm számomra, hogy azok a kis kosarasok is megmutatták, hogy milyen ügyesek, akiket eddig csak az edzéseken láttam brillírozni. Büszke vagyok csapatunkra és gratulálok a játékosainknak! Gratulálok az Zalakarosi Fókák csapatának a sportszerű játékhoz!

 

 

 

Sportiskolás Törpillák – Ricsilla Egervár-Teskánd  68-25  ( 18-7, 16+5 – 1+3,13-4, 16-10)

Ricsilla Egervár-Teskánd: Somogyi Ákos (9), Vörös András (4), László Martina (3), Böle Jázmin (3), Dobos Levente (3), Szembratovics Ferenc (2), Bekovics Eszter (1), Miklós Lujza Johanna, Somogyi Botond, Bekes Lara Antónia, Szanyi Vanessza.

 

Pais László,edző:

A torna döntőjében sajnos nem volt egy súlycsoportban a két csapat, de büszke vagyok a gyermekeinkre, mert mindent beleadtak, s kitartóan küzdöttek.