Friss hírek

Vereség Dombóváron az NB II-ben

 

Dombóvári KS – RiCsilla Sport Zalaegerszeg 100:68 (23-14,25-29,25-11,27-14)

Dombóvár, 2017. november 18. 18.00 v.: Reisz, Csallóközi

RiCsilla dobói: Hoffmann Balázs 30, Tóth Olivér, 19/6, Ács Péter 13, Verein Ádám 4, Schreiner Gábor –
Csere: Pongrácz Márk 2

Mészáros Richárd edző: Mészáros Richárd edző: Az ismert okok miatt, nem tudtunk teljes csapattal kiállni, de becsületből leutaztunk 6 játékossal Dombóvárra és legfőbb célunkat, hogy ne sérüljön meg senki teljesítettük…
Zalaegerszeg 25-30 éves tartozását törleszti sportszervezetünk, ami Zala megye utánpótláskorú gyermekeinek professzionális képzését és egy minőségi NB II-es csapat működtetését illeti. Bármelyik létezne ezek közül, mi biztosan nem lennénk és költenénk vagyonokat hasonló célokra.

Már 11 csapatunk versenyez az MKOSZ versenyrendszerében és januárig további 3 új csapatot nevezünk U 11-es korosztályokban, Lenti, Teskánd és Szarvas településeken dolgozó edzőink előkészítő munkáját követően. Több mint 200 gyermek és családjaik érintettek a RiCsilla tehetséggondozó programban, akik tagdíj nélkül és nagyon magas hozzáadott érték mellett gyakorolhatnak és veheti igénybe szolgáltatásainkat hétről-hétre. A versenyengedéllyel rendelkezők számát illetően a régió legnagyobb kosárlabda sportszervezetévé nőttük ki magunkat, megelőzve a szombathelyi akadémiát (SZOKA), a ZTE KK és a Körmend utánpótlás-nevelő műhelyeit is!
A hangos kisebbség, aki a silány minőséget képviseli és tömegsportnak tekinti szeretett sportágunkat, habzó szájjal gyaláz bennünket, míg a csendes többség, akit nem butít el az irigység és „szent teheneknek” tartja a gyermekeket, misztikus élményként éli meg szervezetünk dinamikus fejlődését és látványos eredményeinket.
A Jóisten annyira szeret bennünket embereket, hogy szabad akaratot adott, hogy eldönthessük építeni akarunk vagy rombolni. Mi már döntöttünk és homok helyett sziklára építjük várunkat!