Egyéb sikereink Friss hírek

De az ajándékot valójában mi kaptuk. . .

2017.12.22.-én a RICSILLA Sport legkisebbjei Egervárról, Teskándról és Hévízről “csaptak össze” a RICSILLA karácsonyi kupa keretében. Sokuknak ez volt az első pályára lépése, amit egy kis karácsony előtti lelkesítőnek szántunk, de látni a picinyek elképesztő odaadását és aktív játékát azt kell, hogy mondjuk valójában mi kaptuk tőlük az ajándékot.

Az eredmény ezúttal a gyermekek arcán és nem az eredményjelzőn volt egyértelműen leolvasható.

Szívből gratulálunk minden csapatnak és edzőiknek, hogy szívvel lélekkel vettek részt a tornán.

 

 

Pais László az Egervár és Teskánd csapatában állt helyt edzőként:

“Mindhárom csapat megtalálta célját az edzőmérkőzéseken. A teskándi csapat első játéka sikeres, és eredményes volt, a tanulságossága mellett. Az egervári csapatnak jó gyakorlás volt a mérkőzés szituációk izgalmainak leküzdéséhez, a hévízi csapat pedig küzdeni tudásból, és színességéből mutatott a legtöbbet Lajos bácsi odaadó vezetésével. Nagyon köszönöm Erika néninek, hogy jó párost alkotva vezettük győzelemre a teskándi gyerekeket, a múltunk, a jelenünk, s a jövőnk is összhangban van, ami szép sikereket sejtet. Köszönöm Esztinek, hogy egyéb elfoglaltsága ellenére is velünk tudott lenni.

Boldog ünnepeket kívánok minden RICSILLÁS dolgozónak, tagnak, és szimpatizánsnak, külön köszönöm Bálint munkáját a karácsonyi meglepetésekben.”