Friss hírek

SZÍVVEL, LÉLEKKEL . . .

Máris óriási utat tett meg az alig öt hónapja indult RICSILLA EGERVÁR csapata…

Igaz, elszántságból a kezdetektől fogva sem volt hiány a fiatalokban, felnövekvő sportolóink egyre professzionálisabb mozgása a pályán azonban egy a háttérben meghúzódó, mégis óriási erőbefektetést feltételez, és  jól tükrözi azt az  odaadó, áldozatkész és kifejezetten szakmai munkát amit Pais Lásló és Zsemberi Eszter  edzők fektetnek a csapatba.

Pais László szerint szépen fejlődnek a lányok-fiúk, de a szülők nélkül nem menne, legalábbis biztosan nem ilyen ütemben. Erre alapozva rendezték meg edző társával Esztivel a tegnapi rendezvényt, a gyerekeknek és szüleiknek egyaránt.

Minden életkorban, de U 12-ben és alatta különösen fontos a szülők támogató szerepe. Szükséges egy háttérbázis kiépítése amelyet most csapatépítéssel egybekötve, oldott hangulatban szerettek volna megvalósítani.

Hála Istennek nagy siker lett!  A szülők sokan eljöttek és ez jó! Bekapcsolódva a kosárlabdás játékokba, 3 szülő+4 gyermek eloszlású vegyes csapatokat alkotva küzdöttek egymással, saját és más gyermekei mellett és ellen.  Harciasak voltak és nagyon lelkesek.

De nem csupán az élmény volt az ajándék.

Laciék készültek minden gyermek számára egy külön elkészített csapatképpel, saját fényképpel és jellemzéssel is.

Pais László: ” Ez nem csupán egy gesztus. Azért készítettük, mert szeretnénk, hogyha ez a kis csekélység elkísérné őket az úton.  Ez az első jellemzésük amit kosaras pályafutásuk során kaptak. Bízom benne, hogy még inkább motiváltakká váltak a fiatalok ezáltal és szívből remélem, hogy ez egy  útravaló lesz nekik a jövőre.

 

Köszönöm a szülőknek, hogy ilyen szép számban eljöttek és hogy  ennyire lelkesen vettek részt a játékokban. Szülőknek és gyerekeknek egyaránt csak annyit mondhtaok: Boldok karácsonyt és csak így tovább!”