Friss hírek Kiemelt hírek

RICSILLA VÁLOGATOTT EDZŐTÁBOR 2017 DECEMBER.

December 27-től 30-ig sportszervezetünk égisze alatt kosarazó közel 200 gyermek közül az edzők véleménye alapján edzéseken és mérkőzéseken a legjobban teljesítő 20 játékosunk, 6 településről (Szarvas, Zalaegerszeg, Zalaszentgrót, Zalalövő, Hévíz, Egervár;) válogatott edzőtáborban vett részt. A helyszín, mint mindig bázisiskolánk a Zalaegerszegi Zrínyi Miklós Gimnázium tornaterme, a RiCsilla szálláshely és a Véndiófa étterem volt.

2006-2007-ben született U11, U12-es kosarasaink közül 7 leány és 12 fiú lett beválogatva, akik elképesztő elszántsággal vetették bele magukat a munkába és a napi 7 óra edzés hatására nagyot léptek előre az élsportolóvá válás rögös, de egyúttal misztikus útján.

Erős szakmai programot sikerült végigvinnünk, az edzőtábor tematikáját hiánytalanul fel tudtuk dolgozni, amiben edzőink sokat segítettek, munkájukat és erőfeszítéseiket hálásan köszönjük. Köszönet Darida Ildikónak Szarvasról, Novák Nórinak Zalalövőről, Ács Petinek és Pais Lacinak Zalaegerszegről, továbbá köszönjük annak a „titkos” külföldi szakembernek is a segítségét, aki nagyon kíváncsi volt már ránk és megtisztelt bennünket jelenlétével.

A tábor résztvevői: Bíró Csenge, Komlós Ágota, Magyar Levente és Sass Péter Szarvasról, Pataki Lola, Szabó Lara, Gyarmati Tivadar és László Péter Zalalövőről, Horváth Nimród, Török-Papp Benedek, Komlósi Ádám, Tóth Ádám és Szaksz Dániel Zalaszentgrótról, Szabó Fruzsina, Soós Barnabás, Soós Benedek Keszthely-Hévízről, Németh Luca Egervárról, Mészáros Ágota, Németh Dávid és Mészáros Ágoston Zalaegerszegről.

RiCsillás boldog új esztendőt kívánunk mindenkinek!

Ricsi Bácsi és Csilla Néni

 

« 1 A 2 »