Friss hírek

Bátortalan játékkal nem lehet meccset nyerni

 

Országos bajnokság Alsóház U12 “D” csoport

Helyszín: Zalaegerszeg, Zrínyi Miklós Gimnázium

Időpont: 2018. február 24.

Vezette: Németh Csaba, Dr. Solymár Dániel

MKOSZ ellenőr: Silló Zsolt

 

 

RICSILLA Zalalövő – RICSILLA Hévíz lányok
105-45
(26-6, 28+4–11+3, 24-10, 23-15)

 

 

  • RICSILLA: Mészáros Ágota 24, Damina Johanna 10, Mikola Fruzsina 7, László Martina 2, Pas Angelika, Ritecz Klaudia, Lenner Eliza, Porkoláb Anna, Leposa Emma, Kardos Flóra.

 

Edző: Mészárosné Darida Csilla

Másodedző: Hoffmann Balázs

 

Mészárosné Darida Csilla: Olyan mérkőzésén vagyunk túl, ahol az egyik szemem sírt, a másik meg nevetett, miután testvércsapatunk átrobogott rajtunk. Nagyon sajnálom, hogy ilyen tompán, lelketlenül játszottunk, és szinte feltartott kézzel jöttünk ki a pályára. Mondom ezt annak ellenére, hogy több rutintalan, és fiatalabb kislány is játszott ma. Meg kell érteniük a lányoknak, hogy azért mert az ellenfélben játszik egy extra kosaras, még nem lejátszott a mérkőzés, és csapatmunkával lehet ellensúlyozni az egyéni különbségeket. Ritkán dicsérem a lányomat, de ezen a meccsen Mészáros Ágota ponterős játéka volt üde színfolt.

 

 

RICSILLA Hévíz lányok – Tapolcai Párducok
56-89 /2:0/
(14-24, 18+1-20+4, 11-25, 12-16)

 

 

  • RICSILLA: Lenner Eliza 16, Mikola Fruzsina 10, Mészáros Ágota 10, Pas Angelika 10, Damina Johanna 4, Leposa Emma 4, Ritecz Klaudia 1, Porkoláb Anna 1, Kardos Flóra, László Martina.

Edző: Mészárosné Darida Csilla

Másodedző: Hoffmann Balázs

Mészárosné Darida Csilla: Ezen a meccsen bár kevesebben játszottak, mégis jobban akartak győzni a tapolcai lányok. Mi pedig megilletődtünk attól, hogy időnként 5:4 ellen kell támadnunk. Örömteli volt azonban, hogy Lenner Eliza olyan teljesítményt nyújtott a mai 2. mérkőzésen, amit szerintem állandósítani tudna. Fel kell vállalnia a vezérszerepet, mert minden képessége megvan hozzá. Mikola Fruzsi és Pas Angelika is kivette a részét a támadásokból, de védekezésben még több kell mindenkitől. László Martina nagyot küzdött ma, köszönjük, hogy segített minket csakúgy, mint Kardos Flóra és Leposa Emma.