Friss hírek

Egy győzelem, egy verség a mérleg.

Országos Bajnokság Felsőház U12 “C” csoport

Helyszín: Zalaegerszeg, Zrínyi Miklós Gimnázium

Időpont: 2018. február 25.

Vezette: Magyari Gyöngyi, Németh Balázs

MKOSZ ellenőr: Kiss Attila

 

 

RICSILLA Zalaszentgrót – Soproni Tigrisek
39-83
(4-30, 11+3-16+7, 10-19, 11-11)

 

  • RICSILLA: Erdős Tamás 7, Szaksz Dániel 7, Horváth Nimród 6, Kovács Viktor 4, Sándor Olivér 4, Kovács Zsombor 2, Török-Papp Benedek 2, Mészáros Ágota 2, Komlósi Ádám 1, Derűs Ádám.

 

Edző: Mészárosné Darida Csilla

Másodedző: Hoffmann Balázs

 

Mészárosné Darida Csilla: Zalaszentgróti csapatommal már akkor óriási sikert értünk el, amikor bekerültünk a „Felsőház” küzdelmeibe. Mészáros Ágoston kiválása óta még nagyobb felelősség hárul a játékosokra, amit arra igyekszünk használni, hogy neves ellenfeleinkkel szemben mérkőzés szituációban gyakorolhassuk az edzéseken tanultakat. A soproni fiúk az első félidőben átgázoltak rajtunk, de örülök, hogy a második félidőben már méltó ellenfelek voltunk. Gratulálok a Tigrisek győzelméhez!

 

 

 

 

 

 

Sportiskolás Törpillák – RICSILLA – Zalaszentgrót  
59-64
(15-14, 16+6 – 18+6, 7-9, 15-18)

 

 

  • RICSILLA: Horváth Nimród 21, Török-Papp Benedek 10, Szaksz Dániel 8, Kovács Viktor 7, Sándor Olivér 5, Kovács Zsombor 4, derűs Ádám 4, Erdős Tamás 2, Komlósi Ádám 2, Mészáros Ágota 1;

 

Edző: Mészárosné Darida Csilla

Másodedző: Hoffmann Balázs

 

Mészárosné Darida Csilla: A szombathelyi lányokkal csakúgy, mint 3 hete, ismét nagy csatát vívtunk. Szinte valamennyi negyedben közel azonos pontot értünk el, és ettől vált nagyon élessé, és izgalmassá a mérkőzés. Ez sajnos inkább ránk hatott rosszul, ugyanis nagyon gyenge százalékkal értékesítettük a ziccereinket, hiába voltak jól kidolgozott, üres helyzeteink. A szívünk azonban a helyén volt, mint már oly sokszor az idényben, és Horváth Nimród vezérletével sikerült felülkerekedni jól játszó ellenfelünkön. Nimród mellett ki kellene emelnem valamennyi játékosomat, mert volt, aki sérültem is vállalta a játékot, de voltak olyanok is, akik fontos pillanatokban váltak főszereplővé mind védekezésben, mind támadásban.