Friss hírek

Küzdelmes nap, tisztes helytállás a Lenti Ricsillásaitól!

Országos Gyerek Bajnokság G csoport

Helyszín: Egervár, Egervári László Általános Iskola

Időpont: 2019. január 27.

Játékvezetők: Szalai Zsolt, Horváth Alajos

MKOSZ ellenőr: Kis Attila

 

Celldömölki Góliátok – BÖJTÖS-BAU RICSILLA Lenti  59-29 (19-4, 16+4-10+4, 16-9, 4-2)

RICSILLA Lenti: Kovács Ákos (10), Ludánszki Ármin (8), Pál-Horváth Anna Edit (6), Bangó Olivér (2), Varga Bálint (1), Takács Flórián (1), Grózinger Nikolett (1), Gécsek Levente (-), Kánya Márk (-), Dornfeld Gergő (-)
Edző: Verein Ádám

Verein Ádám: Csapatom 15 fős keretéből 10 gyerek hiányzott ezen a fordulón. Ahhoz, hogy ki tudjunk állni, besegített 5 RICSILLA játékos Zalaszentgrótról, Zalalövőről és Zalaegerszegről, amit ez úton is köszönök. Sajnos az első negyedben már érződött az összeszokottság hiánya, amit az eredmény is tükrözött. A mérkőzés végére viszonylag mindenki megtalálta a helyét a pályán, azonban a pontatlan átadások és kimaradt ziccereknek köszönhetően nem sikerült közelebb kerülni az ellenfélhez. Remélem a következőkben teljes kerettel szerepelhetünk. Gratulálunk a Celldömölki Góliátoknak!

 

BÖJTÖS-BAU RICSILLA Lenti – Soproni Darazsak Akadémia/C  46-38 (7-14, 8+4-5+1, 13-14, 14-4)

Ricsilla Lenti: Ludánszki Ármin (11), Kovács Ákos (8), Grózinger Nikolett (7), Pál-Horváth Anna Edit (7), Kánya Márk (6), Varga Bálint (3), Dornfeld Gergő (2), Gécsek Levente (1), Bangó Olivér (1), Takács Flórián (-)
Edző: Verein Ádám

Verein Ádám: A forduló „bronzmeccsét” a soproni csapattal vívtuk, melyen az előző meccsen alkalmazott két ötössel kezdtük a félidőt, amin később fault problémák és taktikai okokból változtattunk. Ez végül sikeresnek bizonyult. Gratulálok mindkét csapatnak!