Friss hírek

Le a kalappal a szentgrótiak előtt…

Országos Gyermek bajnokság 4. Forduló “D” csoport

Helyszín: Zalaegerszeg, Zrínyi Miklós Gimnázium

Időpont: 2019. január 26.

Játékvezetők: Kocsis Tamás, Hegedűs Attila

MKOSZ Ellenőr: Halász István

 

BÖJTÖS-BAU RICSILLA Zalaszentgrót – Harcos Sólymok 60 – 41 (15-7, 23-15, 11-10, 11-9)

RICSILLA: Tóth Ádám 14, Somogyi Ákos 8, Varga Máté 7, Komlósi Ádám 7, Zoltán Levente 7, Kovács Ákos 7, Papirnyy Oleksandr 3, Mesteri Tibor 3, Hoffmann Virág 3, Gécsek Levente 1, Varga Bálint, Somogyi Botond.
Edző: Hoffmann Balázs

Edzői nyilatkozat: Nagy elánnal vágtak neki a játékosaim az év első mérkőzésének. Sikerült a védekezésünknek köszönhetően rögtön a mérkőzés elején előnyt szereznünk. Aztán az 1. félidő második felében még inkább kidomborodott a különbség a két csapat között, így félidőben már megnyugtató volt az eredmény. Mivel még várt ránk egy mérkőzés a második félidőben tudtam ‘rotálni’ a játékosokat. Végül megérdemelten megnyertük a mérkőzést.


Zalaegerszegi KTE – BÖJTÖS-BAU RICSILLA Zalaszentgrót 38 – 65 (9-16, 15-16, 10-21, 4-12)

RICSILLA: Tóth Ádám 17, Varga Máté 16, Zoltán Levente 9, Mesteri Tibor 6, Hoffmann Virág 6, Somogyi Botond 3, Somogyi Ákos 3, Papirnyy Oleksandr 3, Komlósi Ádám 2, Kovács Ákos, Gécsek Levente, Varga Bálint
Edző:
Hoffmann Balázs

Edzői nyilatkozat: Egymás után játszottuk a két mérkőzést, és sikerült is folytatni amit az első mérkőzésen mutattunk. Jól védekeztünk, megszereztük a lepattanókat és erőnlétben látványosan felülmúltuk a lányokat. A harmadik negyed játékáért különösen gratulálok a csapatomnak, ott játszottuk a leghatékonyabban a  kosárlabdát. Ezt szeretnénk kibővíteni a jövőben minél nagyobb részére a mérkőzésnek.