Egyéb sikereink Friss hírek

Két győzelem a nyugati régióban!

U14-es lányaink a nyugati régió „A” csoportjában vágtak neki a regionális bajnokságnak, ahol egy nagyon könnyed és egy igen csak izgalmas, hosszabbításos győzelmet arattak Győrben.

 

RICSILLA – Dávid Kornél KA „B” 137-36

Dobóink: Mészáros Ágota 27, Ritecz Klaudia 23, Sonkoly Fanni 22, Pál-Horváth Anna 14, Horváth Hanna 13, Krizsán Kata 11, Grózinger Nikolett 11, Petrics Natália 6, Dudás Gréta 6, Bőle Jázmin 4.

 

Széchenyi KA – RICSILLA 80-83

Dobóink: Mészáros Ágota 22/6, Horváth Hanna 22, Ritecz Klaudia 15, Krizsán Kata 10, Sonkoly Fanni 6, Pál-Horváth Anna 4, Bőle Jázmin 2, Dudás Gréta 2.

 

Halász Tamás edző: Az első mérkőzés jót tett az önbizalmunknak, örülök hogy minden játékos aki pályára lépett tudott pontot dobni. A második mérkőzés egy nagyon jó szerkezetű és jól felkészült Győr ellen volt, ahol az első félidei nehézségek után a második félidőre feltámadtunk, főleg a védekezésünk javult fel. Mivel futottunk az eredmény után, ami nagyon sok energiánkat felemésztett, így hosszabbításra tudtuk csak hozni a rendes játékidőt. A hosszabbításban némi szerencse is pártolt mellénk, de a védekezésünk is nagyon fegyelmezett volt. Gratulálok a lányoknak.