Egyéb sikereink Friss hírek

Becsehelyi csapataink is megkezdték a szezont!

U11 és U12-es bajnokságban is debütált a Becsehelyi csapat. A játékosok nagy része most először lépett pályára hivatalos mérkőzésen így természetes izgalommal kezdték meg a szezont, helyenként nagyon szép megoldásokat bemutatva.

 

U12 Gyermek Bajnokság I. forduló „E” csoport :

Tapolcai Kisgepárdok  –  RICSILLA Becsehely 55-18

Dobóink: Rodek Laura 12, Végh Csanád 2, Iványi Péter 2, Hetesi Janka 1, Varga Enikő 1, Balassa Olívia, Mázsa Noel, Andrasek Bence, Vincze Jázmin, Bencsik Dóra Éva, Zuber András

 

Darida Ildikó edző:

Hosszú hónapok után végre elérkezett az idény első mérkőzése. Az első meccshez képest lényeges javulást tapasztaltam a második mérkőzésen. A játékosaim nagy részének, ez volt az első mérkőzése. Az első mérkőzés izgalmait elfelejtve, minden jobban sikerült a második mérkőzésen, az első kosarat is mi szereztük. Úgy gondolom, hogy ez a két mérkőzés megmutatta a gyerekeknek és nekem is,hogy miben kell fejlődnünk még. A vereségeket leszámítva mind a két mérkőzésépítő jellegű volt! A munkát folytatjuk tovább, és a következő fordulóramegpróbáljuk kiküszöbölni a hibákat. Büszke vagyok a gyerekekre, hogy mindvégig hajtottak és nem adták fel!

 

RICSILLA Becsehely – CVSE Vulkán Fürdő 27-21

Dobóink: Rodek Laura 9, Végh Csanád 9, Hetesi Janka 6, Zuber András 2, Iványi Péter 1, Balassa Olívia, Bencsik Dóra Éva, Andrasek Bence, Vincze Jázmin, Varga Enikő

 

Darida Ildikó edző:

Az elsőmeccshez képest lényeges javulást tapasztaltam a második mérkőzésen. A játékosaim nagy részének, ez volt az első mérkőzése. Az első mérkőzés izgalmait elfelejtve, minden jobban sikerült a második mérkőzésen, az első kosarat is mi szereztük.Úgy gondolom, hogy ez a két mérkőzés megmutatta a gyerekeknek és nekem is, hogy miben kell fejlődnünk még. A vereségeket leszámítva mind a két mérkőzésépítő jellegű volt! A munkát folytatjuk tovább, és a következő fordulóramegpróbáljuk kiküszöbölni a hibákat. Büszke vagyok a gyerekekre, hogy mindvégig hajtottak és nem adták fel!

 

U11 Kenguru Bajnokság 1. forduló E csoport:

Tapolcai Szöcskék – RICSILLA Becsehely 87-20

Dobóink: Zuber András 6, Varga Enikő 4, Iványi Péter 4, Andrasek Bence 2, Bencsik Dóra Éva 1, Rodek Laura 1, Gál Annamária 1, Balassa Olívia 1, Mázsa Noel, Vincze Jázmin.

RICSILLA Becsehely – Hévizi SK II. 87-14

Dobóink: Rodek Laura 25, Iványi Péter 24, Zuber András 9, Balassa Olívia 8, Varga Enikő 7, Bencsik Dóra Éva 7, Andrasek Bence 4, Mázsa Noel 2, Gál Annamária 1, Vincze Jázmin.

 

Ács Péter edző: Nagyon megilletődötten kezdtük meg a tornát aminek egy nagyobb arányú vereség lett a vége egy jó erőkből álló Tapolca ellen. Második mérkőzésen kicsit oldotabb hangulatban, helyenként nagyon szép megoldásokat bemutatva sikerült legyőzni ellenfelünket, Minden csapatnak gratulálok és további jó munkát kívánok! Hajrá RICSILLA!