Egyéb sikereink Friss hírek

Extra teljesítmény, irány az “A” csoport!!

2020.11.22. Vasárnap U11 2. forduló

RICSILLA lányok – Zalakerámia ZTE KK „A” 62:48

RICSILLA lányok dobói: Sonkoly Panna Jázmin 16, Szabó Anna 11, Szabó Jázmin 10, Rodek Laura 8, Hetesi Janka Sára 7, Szabó Fanni 5, Szabó Gréta 3, Gál Regina 1, Berke Rebeka 1.

Darida Ildikó edző:  Kenguru lányaink nagy lelkesedéssel érkeztek a fordulóra, és a ricsillás fiúk jó játékán felbuzdulva egy igazán szép sikerrel rukkoltak elő a ZTE KK/A csapata ellen. Nagyon gratulálok minden játékosomnak, különösen a 2011-es születésű Sonkoly Pannának, aki 16 ponttal és remek védekezéssel járult hozzá ehhez a sikerhez!

 

Kanizsai Mókusok – RICSILLA lányok  60:80

RICSILLA lányok dobói: Hetesi Janka Sára 22, Szabó Anna 20, Rodek Laura 10, Gál Regina 9, Szabó Fanni 7, Sonkoly Panna Jázmin 6, Szabó Jázmin 4, Szabó Gréta 2, Berke Rebeka.

Darida Ildikó edző: Egy hajtós, fiúk elleni meccs után rögtön játszanunk kellett, még pedig a rendkívül magas szerkezetű kanizsai lányok ellen, akik bizony alaposan megnehezítették a zetés fiúk dolgát is az első meccsen. A Szabó ikrek jóvoltából azonban sikerült jól védekeznünk a magas, ügyes embereik ellen, és több jó egyéni – Hetesi Janka és Szabó Anna ponterős  játékának is köszönhetően – illetve a csapat nagyszerű teljesítményével győzelemmel elhagyni a pályát. Mindezt azt jelenti, hogy a fiúk mellett a lányok is az “A” csoportban folytatják! Bravó, Lányok!