Egyéb sikereink Friss hírek

Megfogyva bár … de jó meccseket játszottunk Tapolcán

RICSILLA Rakéták– Tapolcai Sárkányok 0:2 (51:54)

RICSILLA Rakéták: Lo Cheikh Ádám 26, Sonkoly Panna Jázmin 10, Szabó Anna 8, Adrovicz Bálint 4, Bencsik Dóra Éva 3, Végh Csanád Mihály, Szabó István Gergő, Rodek Laura Zora, Hetesi Janka Sára.

Ács Péter edző: Sajnos karanténok és betegségek miatt csak kilencen tudtunk elutazni Tapolcára. Viszont minden dicséret megilleti játékosaimat, akik így sem adták fel a küzdelmet. Bár az első meccset nagyon megilletődötten kezdték a lányok, a fiúk „ötöse” szépen ledolgozta a hátrányt, és a második félidőben már közelebb tudtunk kerülni a rendkívül szimpatikus Tapolcai Sárkányok csapatához. Kár a sok kihagyott ziccerért és eladott labdáért, mert ezekkel a hibákkal könnyű helyzetbe hoztuk ellenfelünket, akiknek ezúton gratulálok a győzelmükhöz!

Sportiskolás Sólymok- RICSILLA Rakéták 2:0 (39:43)

RICSILLA Rakéták: Lo Cheikh Ádám 22, Szabó Anna 12, Rodek Laura Zora 7, Adorvicz Bálint István 2, Sonkoly Panna Jázmin, Hetesi Janka Sára, Bencsik Dóra Éva, Szabó István Gergő, Végh Csanád Mihály.

 Ács Péter edző: A második meccsen a két vesztes lépett pályára egymás ellen. A lányok „ötöse” kifejezetten ügyes megoldásokkal lepte meg a szombathelyi fiúkat, és ha nagyobb százalékkal értékesítjük az „ajtó-ablak” ziccereinket, akár nagyobb különbséggel is vezethettünk volna. Csapatom minden tagja odatette magát védekezésben is, amelynek meg is lett az eredménye, bár papíron veszítettünk, nekünk valódi győzelemmel ért fel ez a nap!